Spor

Çayırova'lı 4 Yeni Antrenör Türk Futboluna hizmet verecek

Çayırovanın dört Güzide sporcusu yeşil sahalar da ahlakları ile karakterleri ile örnek gösterilen Yeşil sahalara yıllarca futbolcu olarak terlerini akıtan Doğukan Tezcan, Ubeydullah Çetin Fahrettin Görmüş ve Gökhan Türk artık Tü

13 Mart 2022 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.501 kez okunmuştur

Çayırovalı 4 Yeni Antrenör Türk Futboluna hizmet verecek
Çayırova'lı 4 Yeni Antrenör Türk Futboluna hizmet verecek

Çayırovanın dört Güzide sporcusu yeşil sahalar da ahlakları ile karakterleri ile örnek gösterilen Yeşil sahalara yıllarca futbolcu olarak terlerini akıtan Doğukan Tezcan, Ubeydullah Çetin Fahrettin Görmüş ve Gökhan Türk artık Türk sporuna futbol antrenör olarak hizmet edecekler. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun açtığı antrenörlük kurslarını başarı ile tamamladılar. 

Ayrıca çiçeği burnunda 4 antrenörümüz geçmişte Çayırova Gençlerbirliği Spor kulübü altında yıllarca futbol oynamış ve büyük başarılara imza atmışlardı. 

Antrenörlerimizden Ubeydullah Çetin bölgede tanınmış spor adamı olan ve yıllarını gençlere adayan Çayırova Gençlerbirliği Spor kulübü 2.başkanı Muzaffer Çetin'in oğlu olan Çetin futbol antrenörlük belgesine hak kazanarak gençlere hizmet bayrağını bir adım ileriye taşıyacağını göstermiş. Oldu. 

Antrenörlerimizin Futbol antrenörlük kursu Kocaeli tüfat merkezinde 10 gün sürdü. 10 gün boyunca ünlü eski futbolcu ve spor adamı Evren Turhan ve Serhat Sütlü hocalarımızdan ders aldılar. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑