whatsapp

Spor

Çayırovaspor'dan İyi Prova

Süper Amatör Lig’de lider olan Çayırovaspor, Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta lider olan Kocaelispor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

8 Şubat 2016 Saat: 11:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.128 kez okunmuştur

Çayırovaspor'dan İyi Prova
Çayırovaspor'dan İyi Prova

Darıca İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Darıcalı Kocaelispor taraftarları ve birçok futbolsever izledi. Kocaelispor kulüp yöneticileri de maçı yakından takip etti. Hazırlık maçını Çayırovaspor yardımcı antrenörü Murat Niyazi Onar yönetti. Maçın ilk yarısının henüz 10'ncu dakikasında Oğuzhan golü buldu ve Kocaelispor 1-0 öne geçti. 32.dakikada Ümit ve 37’de İdris'in golleriyle bir anda 2-1 öne geçen Çayırovaspor devreyi bu skorla önde kapattı.. Çayırova ikinci yarıda 47.dakikada Murat golü bularak farkı ikiye çıkardı. 51’de Kocaelisporlu Aliberk maçın son golünü attı ve karşılaşma 3-2 Çayırova’nın üstünlüğüyle sona erdi. Maçtan sonra küçük yaşlarda 2-3 çocuk Kocaelispor takım otobüsünü taşladı. Şans eseri taşlar isabet etmedi ve yaralanan olmadı.

ÇAYIROVASPOR   3 - 2   KOCAELİSPOR

STAT: Darıca 

HAKEM: Murat Niyazi Onar

ÇAYIROVA 1.TAKIM: Engin ***, Fatih ***, Serhat ***, Nihat ***, Tayfun ***, İdris ****, Güney ***, Hakan ***, Ümit ***, Kutay *

ÇAYIROVA 2.TAKIM: Ender **, Talha ***, Halil **, Efendi **, Gökhan Göz ***, Gökhan Hafızoğlu **, Kadir **, Ahmet ***, Bora ***, Murat ***

KOCAELİSPOR: Yusuf *(Can Emre **), Akif **, Kemal **(Murat **),Erol **(Emin **),Ali **(Mesut **), Mert **, Eray **(Mehmet **), Aliberk ***, Burak Özbakır **, Oğuzhan ***(Sefa **) 

GOLLER: Oğuzhan Dk.10, Aliberk Dk.51 (Kocaelispor) Dk.32 Ümit, İdris Dk.37, Murat Dk.47 (Çayırova)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑