whatsapp

Spor

ÇESK’ten yüzmede büyük başarı

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü (ÇESK) sporcuları yüzme branşında büyük bir başarıya imza attı.

25 Haziran 2021 Saat: 11:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 735 kez okunmuştur

ÇESK’ten yüzmede büyük başarı
ÇESK’ten yüzmede büyük başarı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin spor kenti Çayırova hedefi doğrultusunda daha da aktif hale getirdiği ve branş sayısını artırdığı ÇESK başarılara imza atmaya devam ediyor.

 

İstanbul’da düzenlenen 9-10 yaş Ulusal Gelişim Projesi yarışlarında ÇESK sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi. 18 kulüp,171 sporcunun katıldığı müsabakada önemli derecelerle Çayırova'nın adını İstanbul'da duyuran sporcuların başarısı ilçede de sevince neden oldu.

Öte yandan 2021 yılı kısa kulvar 10 yaş kategorisinde Beste Kun 50 metre sırtta 37:47 ile Türkiye birinciliği derecesini geliştirirken, aynı kategoride Eymen Ata ise 50 metre serbestte 32:82 ile Türkiye birinciliği derecesini geliştirerek yeni bir rekor elde etti.

 

Hasan Alkan’ın başkanlığında başarıdan başarıya koşan ÇESK’in yüzme branşı Antrenörü Abdullah Çiçekoğlu nezaretinde İstanbul’da başarılı sonuçlar elde eden  Beste Kun, Eymen Ata, Ahmet Ediz Yıldırım, Çınar Doğan, Elifsu Akın, Nisa Kapçık, Kerem Buğra Tunç toplamda 3 birincilik, 4 ikincilik, 3 üçüncülük, 1 dördüncülük ve 3 beşincilik ile Çayırova’nın gururu oldular.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑