whatsapp

Siyaset

CEYHAN VE İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve 12 ilçe başkanı, kentin konularının görüşüleceği koordinasyon toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

7 Ekim 2016 Saat: 09:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.668 kez okunmuştur

CEYHAN VE İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
CEYHAN VE İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve 12 ilçe başkanı, kentin konularının görüşüleceği koordinasyon toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Ceyhan’a ziyaretinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus, Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu eşlik etti.

GÖLBAŞI ÖZEL HAREKATI İNCELEDİLER

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindeki heyet, Ankara Valisi Ercan Topaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 2010­2014 yılları arasında Kocaeli’de görev yapan ardından Hatay’a atanan ve son valiler kararnamesi ile Ankara Valisi olan Ercan Topaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet daha sonra 15 Temmuz gecesi darbeci askerler tarafından bombalanan ve 51 Özel Harekat Polisinin Şehit verildiği Gölbaşı'nda bulunan Özel Hareket Daire Başkanlığını ziyaret etti. Daire Başkanı Aksoy’dan darbe kalkışması gecesi hakkında bilgi alan Ceyhan, bombalanan alanı inceleyerek, "Bunu yapan Peygamber Ocağının askeri olamaz, hainler bizleri asla yıldırmayacak, 15 Temmuz gecesi olduğu gibi hain planları boşa çıkacak, hainler ihanetleriyle anılacak burada şehit olan 51 kardeşimiz kahramanlıklarıyla anılarak, şehitlerimiz hiçbir zaman unutulmayacak" dedi.

ATAŞ, KOCAELİ TEŞKİLATLARINA GÜVENİMİZ TAMDIR

Özel Harekat Daire Başkanlığının ardından AK Parti Genel Merkez’e geçen Ceyhan ve ilçe başkanları burada Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı ziyaret etti. Ataş ile bir saati geçen bir görüşme yapan heyet, Ataş’a Kocaeli’de teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Seçim İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Kocaeli Seçim Sonuçları kitapçığını sundu. Ataş ziyarette, "Teşkilatlarımızdan isteğimiz hep birlikte bu görevi omuzlayıp teşkilat olarak hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz, Kocaeli teşkilatlarına güvenimiz tamdır, TPS’deki başarılarınızı takdirle karşılıyoruz" ifadesini kullandı.

CEYHAN, MECLİSTE AK PARTİ CHP VE MHP’Lİ VEKİLLERLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve 12 ilçe başkanı, 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü darbeci hainlerin bir diğer hedefi olan TBMM’yi ziyaret etti. Burada bombalanan alanı inceleyen Ceyhan, "Milletin en değerli temsil makamı Meclisin bu halini görünce büyük hüsran yaşadım Gazi Meclis, darbeci hainlerin ihanetlerine rağmen

dimdik ayaktadır" dedi. Ceyhan, burada AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ile kuliste meclis çıkışında ise CHP Milletvekili Haydar Akar ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı ile ayaküstü sohbet ederek meclisten ayrıldı.

KOORDİNASYON TOPLANTISI

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı bakanlıkta ziyaret eden Ceyhan ve ilçe başkanları burada Bakan Işık ile bir süre görüşerek, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında, Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleşecek koordinasyon toplantısına geçildi. Toplantıda Kocaeli yatırımları masaya yatırılarak, ilçelerde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunulan toplantı gece geç saatlerde sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑