whatsapp

Siyaset

CHP 10 NİSANDA GEBZE'DE TOPLANACAK

CHP Kocaeli İl Başkanlığı ilkini 6 Mart'ta gerçekleştirdiği ‘CHP Hafızasını Topluyor’ toplantısının ikincisi, 10 Nisan’da Gebze’de yapılacak.

21 Mart 2016 Saat: 08:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.363 kez okunmuştur

CHP 10 NİSANDA GEBZE'DE TOPLANACAK
CHP 10 NİSANDA GEBZE'DE TOPLANACAK

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yapılacak olan yönetim kurulu toplantısı öncesinde basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 19 Mart’ta Antalya’da genel merkez tarafından düzenlenecek olan il başkanları toplantısına katılacağını söyleyen Sarıbay, bu toplantıda parti yöneticileri ile yeni il binası ile ilgili görüşeceğini söyledi. Sarıbay, “Genel başkanımızdan güvence alabilirsek yeni bina için somut adım atacağız” dedi.

 10 NİSAN’DA GEBZE’DE

Gebze bölgesine özel bir önem verdiklerini dile getiren Sarıbay, “Burada güzel çalışmalar yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Gebze Ticaret Odası başkanı ile görüştük. O bölgedeki kurumlarla değerlendirmeler yapıyoruz. Halkımızla buluşuyoruz. ‘CHP Hafızasını Topluyor’ toplantısını bu kez Gebze’de yapacağız. 10 Nisan’daki bu toplantıda Gebze, Çayırova, Gebze, Dilovası ve Darıca’da bulunan partililerimizin değerlendirmelerini, önerilerini, eleştirilerini dinleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑