whatsapp

Siyaset

CHP DARICA’DAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, il ilçe yöneticileri, gençlik kolları başkanı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziy

29 Mart 2018 Saat: 09:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.218 kez okunmuştur

CHP DARICA’DAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET.
CHP DARICA’DAN İYİ PARTİ’YE ZİYARET.

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, il ilçe yöneticileri, gençlik kolları başkanı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ülke ve Darıca gündemine dair konuların görüşüldüğü toplantıda ülkede anayasal düzenin ve demokrasinin tehlikede olduğu bu kötü gidişata karşı mücadelede her iki partinin de kendi siyasal kimliği ile var gücüyle çalışacağı vurgulandı.

CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ziyaret sonrası yaptığı kısa değerlendirmede “İlçemizin sorunları ve ülkemizin gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğumuz görüşmede hayırlı olsun dileklerimizi ileterek hediyemizi takdim ettik. Darıcamızın her geçen gün büyüyen sorunlarını ve çözüm önerilerimizi konuştuk. Bizleri içten ve samimi sohbetleri ile ağırlayan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz ve ilçe yöneticilerine teşekkür ederim. Atatürk’ten, Cumhuriyet'ten, Demokrasiden ve uzlaşmadan yana olan her kesim ile birlikte ülkenin kötü gidişatına karşı var gücümüzle çalışmaya her zaman devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑