whatsapp

Siyaset

CHP DARICA GENÇLERİ AĞIRLADI

Darıca’da ikamet eden gençler, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetimini ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP’nin gençlerin en çok tercih ettiği ve gençlerin fi

5 Şubat 2017 Saat: 15:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.612 kez okunmuştur

CHP DARICA GENÇLERİ AĞIRLADI
CHP DARICA GENÇLERİ AĞIRLADI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, CHP’nin gençlerin en çok tercih ettiği ve gençlerin fikirlerini özgürce söyleyebildikleri bir parti olduğunu ifade etti.

Törk açıklamasında “Bizim, AKP’nin getirmeye çalıştığı ve geleceğimizi ipotek altına alacak, ülkeyi bölünmenin eşiğine getirecek olan başkanlık sistemine karşı çıkışımızın en büyük sebebi, gençlerimizin ve ülkemizin geleceğidir. Bu yolda ülkemizin karanlığa gömülmemesi, tek adamın dikta yönetimine mahkum olmaması, gençlerimizin bizim olmayan savaşlarda cephelerde savaşta değil, ülkemiz için bilim, fikir ve proje ürettikleri üniversitelerde olmaları için direniyoruz. 

Atatürk cumhuriyetinin ve parlamenter sistemimizin devamı için verdiğimiz bu mücadelede siz gençlerimize de çok güveniyoruz. Karanlığı yenecek, AKP’nin çıkar oyunlarını bozacak, diktaya geçit vermeyecek olan siz gençlerimizsiniz. Sizler ne kadar iyi eğitim alırsanız, farklı fikirler üretirseniz, Atatürk’e ve cumhuriyete ne kadar çok sahip çıkarsanız kurtuluşumuz da o kadar çabuk olacaktır. Gerçekleştirdiğiniz ziyaret içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑