whatsapp

Siyaset

CHP’den ‘Merhaba’ hareketi

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, her hafta gerçekleştirdiği basın toplantısında hem gündemi değerlendirdi hem de teşkilat olarak önümüzdeki günlerde yapacakları projelerden söz etti. Küçükkaya, evlere yönelik ziyar

3 Şubat 2016 Saat: 09:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.195 kez okunmuştur

CHP’den ‘Merhaba’ hareketi
CHP’den ‘Merhaba’ hareketi

CHP İzmit İlçe binasında basın açıklaması yapan Küçükkaya, artık yalnızca sokakta değil evlerinde de seçmenle bir araya geleceklerini söyledi. 

Yalova’dan Gelen Araç Konusu

Düzenlediği basın açıklamasında yakında gerçekleştirecekleri projelere değinen Küçükkaya, “Merhaba hareketi başlatıyoruz. CHP olarak önümüzdeki dönem sokaktan ziyade evlere girebileceğimiz merhaba hareketi başlatıyoruz. Yakında sendikalarımızla birlikte oluşturacağımız meclisin dışında, yarın kadın kollarımız saha uygulamasını Topçular Mahallesinde yapacak” dedi. CHP İstanbul İl Başkanlığının çalışmalarını tebrik eden Küçükkaya, “CHP İstanbul İl Başkanlığın tebrik ediyorum. CHP’nin seçim vaadi olan asgari ücreti kendi 14 belediyesinde 1500 TL yaptılar. Buradan ben Yalova’dan tuz aracı getirttiğimizde laf yapanlara söylüyorum bunu. Kocaeli’nin 12 belediyesi de yapsın görelim” diye konuştu. Şehitler geri gelir mi?

Konuşmasında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın sözlerine de değinen Küçükkaya, “Fikri Işık CHP ile HDP aynı noktada diyerek algıları zorlayacak açıklamalar yapıyor. Geçmişte Şivan Perver ile yan yana olan bunlardı. Habur’da teröristleri sınırdan geçirmesinde de bunlar vardı. İmralı’ya gidip görüşmeyle zirve yapmışlardı. Bunları kendine hatırlatmak isteriz. Bunları hatırladıktan sonra bize HDP ile CHP aynı olmuş eleştirisini yapsınlar. Cizre yıkıldıysa daha iyisini yaparız diyen zihniyete seslenmek istiyorum. Orada ölen şehitleri ve sivilleri geri getirebilir mi? Sorumsuz yöneticilik Türkiye’ye pahalıya mal oluyor. Rusya ile olan ihracatımız Ocak ayı içerisinde 313 milyon dan 110 milyona düşmüş durumda” şeklinde konuştu. 

Keşke İktidar Partisinde Olsaydım

Konuşmasında İzaydaş atık tesisinin kapasitesine de değinen CHP İzmit İlçe Başkanı M.Ümit Küçükkaya, şöyle konuştu:

“Kocaeli’de İzaydaş’ın katı atık toplama tesisleri dolmuş durumda. İzmit Belediye Meclisinde bununla ilgili karar alınmak isteniyor. Büyükşehir’den izin almadan bunu nasıl yapacaklar ayrı bir konu. Şehir meclisini toplamak gerek. Küçük ilçe meclislerinin kendi aralarında karar vermesinden ziyade, kentin bütün sivil toplum kuruluşları ve partileri ile bir araya gelip buna karar verilmeli. Kocaeli çözmüş olduğu sorunları tekrardan sorun olarak karşısına çıkıyor. Keşke iktidar partisinin ilçe başkanı olsaydım. Ben olsam kent dinamiklerini böyle bir karar için toplardım. Ancak muhalefetin ilçe başkanıyım. Biz yalnızca yapıcı muhalefet yapabiliyoruz” 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑