whatsapp

Güncel

CHP Emek Mitingi’ni Gebze'de Yapacak

CHP’nin ara zam isteyen asgari ücretli milyonların sesini duyurmak için düzenlemeyi planladığı ‘Emek Mitingi’nin tarihi 30 Haziran'da Kocaeli’nde yapılmasına karar verilmişti. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in girişimiyle miting Gebze'de yapılac

8 Haziran 2024 Saat: 11:57
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 443 kez okunmuştur

CHP Emek Mitingi’ni Gebzede Yapacak
CHP Emek Mitingi’ni Gebze'de Yapacak

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

CHP'Lİ VEKİL ÇİLER'İN GİRİŞİMİYLE MİTİNG GEBZE'YE ALINDI

CHP’nin ara zam isteyen asgari ücretli milyonların sesini duyurmak için düzenlemeyi planladığı ‘Emek Mitingi’nin tarihi 30 Haziran'da Kocaeli’nde yapılmasına karar verilmişti. CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in talebiyle miting, "Alın Terinin Aktığı, Emeğin ve Emekçinin Başkenti Gebze'de" yapılacak.

EMEKÇİLER VE EMEKLİLER GEBZE'DE BULUŞACAK

Yüksek enflasyon ortamında asgari ücretlinin alım gücü her geçen gün düşerken CHP’nin asgari ücretlinin ara zam talebini hükümete duyurmak için düzenlediği Emek Mitingi’nin nerede yapılacağı da MYK toplantısında görüşüldü. Parti kaynakları, mitingin Ankara veya İstanbul’da değil, nüfusunun önemli bir bölümü asgari ücretle geçinen bir işçi kentinde yapılması üzerinde duruldu. Bu bağlamda mitingin Kocaeli’nde yapılması üzerinde uzlaşıldı. Emek Mitingi’nin tarihi de kararlaştırıldı. Mitingin 30 Haziran’da düzenlenmesine karar verildi.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

CHP’nin ara zam isteyen asgari ücretli milyonların sesini duyurmak için düzenlemeyi planladığı Emek Mitingi CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in Genel Başkan Özgür Özel ile olan görüşmeleri sonrası 30 Haziran Pazar günü Gebze'de yapılmasına karar verildi. 30 Haziranda Gebze'de gerçekleşecek Emekçi mitingine bütün Türkiye'den katılımın yoğun olması bekleniyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑