whatsapp

Siyaset

CHP GEBZE’DE ADAY YOK!'

Yönetimin düşmesiyle olağan üstü kongre süreci başlayan CHP Gebze Kadın Kolları’nda sular durulmuyor.

7 Kasım 2016 Saat: 11:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.510 kez okunmuştur

CHP GEBZE’DE ADAY YOK!'
CHP GEBZE’DE ADAY YOK!'

CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, "Gebze’de yapılacak seçim için bir aday göremiyorum" dedi.

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları yönetiminde 6 yöneticinin istifa etmesinin ardından Arzu Çakmak Pehlevan’ın başkanlığında yönetim düşmüştü. Yönetimin düşmesinin ardından Saide

Arslan’ın başkanlığında 5 kişilik bir kurul oluşturulmuştu. Oluşturulan kurul olağanüstü kongre kararı alarak 19 Kasım­20 Kasım tarihlerini kongre günü ilan etmişti. İlan edilen olağanüstü kongre takviminin ardından kadın kolları başkanlığı için ilk aday CHP Gebze İlçe Kadın Kolları eski başkanı Arzu Çakmak Pehlevan olurken, konu ile alakalı açıklama yapan CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, "Bana resmi yoldan ne yazı nede nezaketen bir telefon geldi. Şuan için CHP Gebze İlçe Kadın Kolları için bir aday göremiyorum" ifadelerini kullandı.

'RESMİ BAŞVURU YOK'

CHP Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları adayı olan Arzu Çakmak Pehlevan hakkında, "Sadece internet ten duydum. Aday olmak için bana resmi yoldan bunu bildirmeleri lazımdı. O yüzden şuan CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için bir aday göremiyorum. Sadece duyuyorum bana net bir şey getiren yok. Ben üçüncü şahıslara bakmam, bana direk gelmedikleri için aday var diyemiyorum. Aday çıkmasa da atama yapmayı düşünüyorum" diye konuştu. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑