whatsapp

Siyaset

CHP Gebze'de Mini Çalıştay

CHP Gebze ilçe başkanlığı tarafından mini bir çalıştay düzenlendi.

12 Şubat 2016 Saat: 08:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.434 kez okunmuştur

CHP Gebze'de Mini Çalıştay
CHP Gebze'de Mini Çalıştay

Parti binasında ki çalıştaya ilçe başkanı Recep Dursun başkanlık yaparken, ilçe yönetimi, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile mahalle birim başkanları toplantıda hazır bulundu. 

Mini çalıştay ile ilgili olarak bilgi veren  ilçe başkanı Recep Dursun şunları ifade etti, "Tanışma faslından sonra partimizin yerel iktidarını temin için yerel muhalefetin güçlendirilmesinin önemi vurgulandı.  Mahalle birimlerinden ilçe örgütüne ve meclis üyelerine bilgi aktarımının önemi üzerinde duruldu.  Örgütümüzün 2019 yılı hedefine ulaşmak için üyelerin partinin eylem ve etkinliklerine katılımının sağlanmasının gerekli olduğu belirtildi.

Aktif üye tespiti için üyelerimizin hanelerinde ziyaretinin gerekliliği üzerinde duruldu. Siyasi çalışma, üye ziyaretleri ve eylem ve etkinliklerin amaca ulaşması için parti içi eğitimin ön sart olduğu ifade edildi.

Çalıştaylar Devam Edecek

Üç saat gibi süren buluşma mini bir "Çalıştaya" dönüştü.  Gerçekten verimli,seviyeli ve ölçülü geçen bu toplantıya katılan herkesi memnun etmiştir.  Bu mini Çalıştaylar devam edecektir. Katılan ve katkı sunan tüm parti emekçilerine ilçe yönetim kurulu adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑