whatsapp

Siyaset

CHP, MAHALLE MAHALLE VATANDAŞI DİNLİYOR

CHP Gebze İlçe Yönetimi mahallelerdeki partililerle ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşmaya devam ediyor.

18 Mart 2016 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.382 kez okunmuştur

CHP, MAHALLE MAHALLE VATANDAŞI DİNLİYOR
CHP, MAHALLE MAHALLE VATANDAŞI DİNLİYOR

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile mahallelere ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. CHP Gebze İlçe Örgütü geçtiğimiz akşam Mimar Sinan ve Ulus Mahallelerini ziyaret etti. İlçe başkanı Recep Dursun’a ilçe kadın kolları başkanı Arzu Çakmak Pehlevan, ilçe gençlik kolları başkanı Esener Eşsiz, il kurulu üyesi Hikmet Koçoğlu, Gebze Belediye Meclis üyelerinden Eşref Emin Güzey, Yılmaz Bulut, Salih Işık ve Serkan Davutluoğlu, ilçe yöneticisi Ali Elmas, mahalle sorumlusu Sevdekar Gürbüz, kurultay delegeleri Hasan Öztekin, Erhan Bölük, Zeynel Rıza Yıldırım ve mahalle birim sorumluları eşlik etti.

 
İMAR ADALETSİZLİĞİ VAR
Toplantıyla ilgili olarak bilgi veren CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, "Mimar Sinan Mahallesi’nde belediye hizmetlerinin partizanca yürütüldüğü, kendilerinden olmayanlara ayırımcı davranıldığını tespit ettik. Mahallede altyapı yetersizliğinin bulunduğu, su ve elektrik faturalarının çok yüksek bulunduğu mahalleliler tarafından dile getirildi. Mahallede imar adaletsizliğinin bulunduğu, kat yüksekliğinin düşük olası sebebiyle yerinde dönüşümün yapılamadığı, belediyenin arsa hak sahiplerine ara satışlarında rayiç bedelini yüksek tuttuğundan alamıyorlar" dedi. Dursun, parti seçilmişleri ile üyelerin daha fazla buluşması gerektiğini, ev ziyaretlerinin mutlaka yapılması, mahalle birimlerinin gençlerden oluşturulması ve mahalle temsilciliklerin mutlaka açılması gerektiğini de ifade etti.
 
HİZMETLER PARTİZANCA YAPILIYOR
Ulus Mahallesi’ne yapılan ziyaretle ilgili olarak da konuşan Recep Dursun, "Ulus Mahallesi’nde imar adaletsizliğin bulunduğunu, belediye rayiç bedellerinin yüksek olduğu tespit ettik. Ankara Caddesi üzerinde sağlı sollu araç parkı sebebiyle yolun daraldığı, çöp konteynerlerin yeterince olmadığı, olanların da kırık olduğu, birçok sokak ve cadde yollarının bozuk olmasına ve belediyeye iletilmesine rağmen asfaltlamanın yapılmadığını, belediye hizmetlerinde partizanca davranıldığı mahalleliler tarafından dile getirildi. Ayrıca mahallede temsilciliğin açılması gerektiği, cenaze, hastalık ve düğünlerde vatandaşların yanında olunmasına özen gösterilmesi gerektiği konuşuldu ve görüşüldü" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑