Spor

Cirit Antremanında Şov yapıyorlar..

ÖZEL HABER- Çayırova Anadolu Atlı Spor kulübü müsabakalara hazırlık için yaptıkları Cirit Antrenmanlarında kıyasıya çalışıyorlar.

31 Temmuz 2021 Saat: 10:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.875 kez okunmuştur

Cirit Antremanında Şov yapıyorlar..
Cirit Antremanında Şov yapıyorlar..

 

          BAŞKAN POLAT ANTREMANDA HAKEMLİK YAPTI

Ata sporumuz olan Ciriti yaşatmak, tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak amacı ile 20 Atla çalışmalarını sürdüren Çayırova Anadolu Atlı Spor Binicilik ve Cirit kulübü müsabakalara hazırlık için yaptıkları antrenmanlarda kıyasıya çalışıyorlar.

Çayırova Belediyesi Binicilik ve Cirit tesisleri antreman sahasında her hafta Pazar günleri bir saat antreman yaparak atları cirite hazırlayan 14 takımdan oluşan atlı sporcular sahada kıyasıya at koşturuyorlar. Kulüp başkanı Polat antremanlarda hakemlik yaparak Ciritin kurallara uygun şekilde yapılmasını sağlıyor.

HER HAFTA SONU ANTREMANDA CİRİT VAR

Çayırova Atlı spor kulübü başkanı Mücahit Polat ve yönetimi Antremanlara katılarak yönettikleri ciritte kurallardan taviz vermeden karşılaşmaları yöneterek müdahil oluyorlar. Antremanları izlemeye gelen Çayırovalılar ve bölge halkı Cirit çalışmalarına destek vererek güzel bir gün geçirdiler.

ATA SPORUMUZU YAŞATIYORUZ

Çayırova Anadolu Atlı spor kulübü cirit ekibi önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan Cirit müsabakalarına katılmak ve ev sahipliği yapmak için her şeye hazır olduklarını belirten Anadolu Spor Kulübü Başkanı Mücahit Polat, “ Kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren ve müsabakalara hazır olan 20 atımız ve bunların binicileri ile 7 şer kişilik 2 grupla yaptığımız antremanlarda takımları çalıştırarak müsabakalara hazırlıklarımızı sürdürüyoruz her gün daha iyi olan ve güçlenen Cirit ekibimizle Ata sporumuzu yaşatıyoruz” dedi.

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑