whatsapp

Spor

CİRİTTE ÇAYIROVA ANADOLU ATLI SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen geleneksel Cirit şölenine 4 atlı spor kulübü katıldı. Müsabakalarda rakiplerini büyük farkla eleyen Çayırova Anadolu Atlı spor kulübü cirit ekibi birinci oldu.

6 Haziran 2016 Saat: 12:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.251 kez okunmuştur

CİRİTTE ÇAYIROVA ANADOLU ATLI SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU
CİRİTTE ÇAYIROVA ANADOLU ATLI SPOR KULÜBÜ BİRİNCİ OLDU

Piri Reis Mahallesi'nde düzenlenen müsabakada Çayırova Anadolu, Manisa Selendi Zafer, Uşak Susuz Ören ile Uşak Akse Atlı Spor kulüpleri birincilik için mücadele etti.

Ata sporu Cirit’in sürdürülmesi ve yaşatılması için çaba gösteren Atlı spor kulüplerimizin katılımı ile gerçekleşen Cirit şölenine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Emniyet müdürü Hasan Aydoğan, Milli eğitim müdürü İsmail Oğuz,Anadolu spor kulübü başkanı Mücahit Polat ile birlikte çok sayıda esnaf, vatandaş,meclis üyesi ve çevre halkı katıldı.

Anadoluspor kulübü başkanı Mücahit Polat, "müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını, müsabakaya çeşitli illerimizden gelen cirit ekiplerine rağmen kendilerinin bu müsabakalarda birinci olmalarını ekbin başarılı çalışmalarına bağladığını burada emeği geçen bütün herkese teşekkür ettiğini1 belirtti

Anadolu spor kulübü Cirit şölenine tam kadro katılarak adeta şov yaptı. Müsabakalarda rakiplerini büyük farkla yenen Çayırova Anadolu Atlı spor kulübü Cirit ekibi müsabakaların birincisi oldu.

YEDİNCİGÜNHABER- ÖZDEN DEMİRCİ

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑