whatsapp

Güncel

Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı -

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü Çocuk Korosu tarafından hazırlanan konserle unutulmaz bir gece yaşandı. Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı co...

25 Nisan 2024 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 49 kez okunmuştur

Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı -
Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı -

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü Çocuk Korosu tarafından hazırlanan konserle unutulmaz bir gece yaşandı. Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sahne aldı. Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde çocuklar geceye birbirinden güzel şarkı ve türkülerle imza atarken, izleyicilerden bol alkış alarak hafızalara kazınan bir bayram yaşadılar.

Finalde ise Türk Sanat Müziği Bölümü Çocuk Korosu Şefi Samiye Berkmen ve Türk Halk Müziği Bölümü Çocuk Korosu Şefi Semih Ersoy'a Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız çiçek takdim etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑