whatsapp

Yaşam

Çocuklar için Ramazan programı Cevher Dudayev Mahallesi’nde -

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar için bu yıl ilk kez düzenlenen ramazan eğlence programları devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede düzenlenen program bu akşam Cevher Dudayev Mahallesi’nde bulunan Saltanat Gold Düğün Salonu’nd...

22 Mart 2024 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 53 kez okunmuştur

Çocuklar için Ramazan programı Cevher Dudayev Mahallesi’nde -
Çocuklar için Ramazan programı Cevher Dudayev Mahallesi’nde -

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar için bu yıl ilk kez düzenlenen ramazan eğlence programları devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede düzenlenen program bu akşam Cevher Dudayev Mahallesi’nde bulunan Saltanat Gold Düğün Salonu’nda yapılacak.

Mehmet UZEL / NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Ramazan Çocuklarla Güzel” teması ile düzenlenen programlar büyük ilgi görüyor. Çocuk tiyatroları, dans ve Karagöz-Hacivat gösterileri gerçekleştirilen programlarda çocuklara ve ailelere Nevşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunularak hediyeler dağıtılıyor.

Programların 6’ncısı bu akşam Cevher Dudayev Mahallesi’nde bulunan Saltanat Gold Düğün Salonu’nda yapılacak. Programa saat 21.00’den itibaren aileler çocukları ile birlikte ücretsiz olarak katılabilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑