whatsapp

Yaşam

Çocuklar kum zambakları ve carettalarla buluştu -

Antalya Muratpaşa Belediyesi, 22 Mayıs Dünya Biyoçeşitlilik Günü’nde, çocukları nesli koruma altına alınan kum zambakları ve caretta carettalarla buluşturdu. Lara Barut Collection iş birliği ile düzenlenen etkinlik, Ermenek İlkokulu ö...

23 Mayıs 2024 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 74 kez okunmuştur

Çocuklar kum zambakları ve carettalarla buluştu -
Çocuklar kum zambakları ve carettalarla buluştu -

Antalya Muratpaşa Belediyesi, 22 Mayıs Dünya Biyoçeşitlilik Günü’nde, çocukları nesli koruma altına alınan kum zambakları ve caretta carettalarla buluşturdu. Lara Barut Collection iş birliği ile düzenlenen etkinlik, Ermenek İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla, Lara Barut Collection’ın mavi bayrak ödüllü plajında gerçekleşti.

ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından çevre ve iklim konulu eğitimlerin verildiği etkinlikte, öğrenciler kum zambakları ve caretta carettalar hakkında bilgilendirildi ve mavi bayrak kriterleri anlatıldı. Ayrıca, uygulamalı atık ayrışımı eğitimi de verildi.

Belediyenin +0.5 Akdeniz’in Geleceği başlığıyla düzenlediği çalıştayların üçüncüsü, ‘Yeşile Dönmek’ temasıyla gerçekleşmiş ve ‘Yaşamak için kum zambağını yaşatalım’ sloganıyla öne çıkmıştı. Çalıştayın sembolü olan kum zambağı, Antalya'nın sahillerinde koruma altına alınan önemli bitkilerden biri olarak dikkat çekiyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑