whatsapp

Eğitim

Coşkunöz’den gençlerin meslek edinmesine önemli destek

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın (CEV) 33 yıldır başarıyla sürdürdüğü mesleki eğitim programının yeni dönemi için başvurular başladı.  BURSA (İGFA) - 18-25 yaş arasındaki gençlere yeteneğini işe dönüştürme imkânı sunan CEV, ...

5 Ağustos 2021 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 278 kez okunmuştur

Coşkunöz’den gençlerin meslek edinmesine önemli destek
Coşkunöz’den gençlerin meslek edinmesine önemli destek

Coşkunöz Eğitim Vakfı’nın (CEV) 33 yıldır başarıyla sürdürdüğü mesleki eğitim programının yeni dönemi için başvurular başladı. 

BURSA (İGFA) - 18-25 yaş arasındaki gençlere yeteneğini işe dönüştürme imkânı sunan CEV, ‘Meslek Edinme Programı’na katılan lise mezunu gençlere, eğitim aldıkları süre boyunca burs desteği ve staj olanağı da sağlıyor. Eğitim sürecini, başarıyla tamamlayan öğrencilerin Meslek Lisesi diploması sahibi olabildiği programa başvurular 15 Ağustos’a kadar devam edecek.

Meslek Edinme Programı kapsamındaki eğitim programları 18 ay boyunca devam ediyor ve eğitimlerin 6 ayı Coşkunöz Holding şirketlerinde gerçekleştiriliyor. Program kapsamındaki eğitimler 6 Eylül tarihinde başlayacak. Adaylar www.coskunozegitimvakfi.org adresi üzerinden başvuru yapabilirken, başvuru için tek gereken bir adet fotoğraf ve lise diploması… 

Eğitimlerde öğrencilerin ulaşım, yemek, kırtasiye ihtiyaçları ile iş güvenliği ekipmanları CEV tarafından karşılanacak. Programların içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgilere http://www.coskunozegitimvakfi.org/ adresinden ulaşılabilir. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑