whatsapp

Eğitim

DARICA FİNAL OKULLARI 41 ÜNİVERSİTEYİ AĞIRLADI..

2000 öğrencinin yararlandığı Üniversite tanıtım etkinliğinde Darıca'lı Gençlerin büyük bir dikkatle edindikleri bilgilerle gelecekleri aydınlatıldı. 41 Üniversitenin katılımı ile gerçekleşen etkinlik öğrencilerin yoğun ilgis

17 Aralık 2016 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.976 kez okunmuştur

DARICA FİNAL OKULLARI 41 ÜNİVERSİTEYİ AĞIRLADI..
DARICA FİNAL OKULLARI 41 ÜNİVERSİTEYİ AĞIRLADI..

2000 öğrencinin yararlandığı Üniversite tanıtım etkinliğinde Darıca'lı Gençlerin büyük bir dikkatle edindikleri bilgilerle gelecekleri aydınlatıldı. 41 Üniversitenin katılımı ile gerçekleşen etkinlik öğrencilerin yoğun ilgisi ile gün boyu devam etti.

ÜNİVERSİTE TANITIMINA YOĞUN KATILIM

Programa İlçe Protokolü,Daire amirleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Alpaslan Şahin; Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ,AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetim  kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve yönetim kurulu,GTO Başkanı Nail Çiler,Darıca Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Dursun Düzgün, Farrabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar,İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hayrettin Kaya,  PTT Müdürü Rıza Doğru, Tüketici Hakem Heyeti Başkanı Hayrettin Karasu, Tubi Tour Sahibi Hüseyin Güneş, Gebzeli iş adamı Talat Osmanoğulları, mahalle muhtarlarımız, okul müdürlerimiz, FOX TV, TRT Muhabiri,DHA Ajansı, yerel basın temsilcileri katıldı.  

 

TANITIM OKUL İDARESİ SORUMLULUĞUNDA GERÇEKLEŞTİ

Program Sunumunu Edebiyat öğretmeni Esmeray Tunca ,Tören Sorumluluğunu Beden Öğretmeni Murat Zengin ;Müzik Öğrt.Çiğdem Yılmaz yaptı.Saygı duruşu İstiklal Marşı 'mızın coşkulu söylenişi ile program devam etti.Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Lisesi müdürü Şevket Ababay, Final Okullarının ilkeleri ve eğitim çerçevesini anlattı.

MURAT KAYA,  41 ÜNİVERSİTEYİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

Programda etkinliğin amacını açıklayan Kurucu Temsilcisi /Genel Müdür Murat Kaya konuşmasında “Gençler Türkiye Cumhuriyeti kağıt üzerinde kurulmadı.Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti gençlere emanet etti. Türkiye ;Çanakkale’den, Kurtuluş Savaşımıza ;15 Temmuz Hain darbe girişiminde dahili ve harici bütün bedhahları dize getirmiştir.Gençler yedi düvel bilir ki burası Türkiye 'dir.Bozarız bütün oyunları.Bunun için iyi yetişmeliyiz.Türkiye’mize sahip çıkalım.Atatürk’ün izinde aydınlık geleceğimize yürüyebiliriz.” Dedi.

DESTEK OLAN VE KATILANLARA TEŞEKKÜR

Kaya, “Bizler Final Okulları olarak bu etkinliği ilçemiz gençlerine hizmet olması için yaptık. Başta Kaymakamımız Ömer Karaman ve Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak bu etkinlikte öncülük edip destek oldular..

Ayrıca bu önemli büyük ćaplı etkinliği onurlandıran FOX TV genel yayın yönetmeni Doğan Şentürk'e sonsuz teşekkürler. Eğitim-Sen,Bil-Kar, TRT Temsilciliğine,DHA Ajansına,Darıca Gazetesine,Hedef Gazetesine, Gebze Haber,Gazetesine,GölgeDergisine,Yedincigünhaber.com,Gebzedehaber.com,Netajans.com +5 n TV, Batıyakası,Çayırova Bölge Haber” Mensuplarına teşekkürler.

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑