whatsapp

Eğitim

DARICA FİNAL OKULLARI VELİLERİYLE BULUŞTU

Darıca Final Okulları 1.Genel Veli Toplantısı ile 2017 /2018 Eğitim -Öğretim Yılı işleyişi hakkında bilgiler sunarak velileriyle buluştu.

1 Ekim 2017 Saat: 11:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.002 kez okunmuştur

DARICA FİNAL OKULLARI VELİLERİYLE BULUŞTU
DARICA FİNAL OKULLARI VELİLERİYLE BULUŞTU

3 ayrı oturum halinde düzenlenen toplantı 

1.Bölüm:Anasınıfları ve İlkokul sınıf velilerine yönelik

2.Bölüm:Ortaokul velilerine yönelik

3.Bölüm Anadolu Lisesi velilerine yönelik yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okul Müdürleri Ceyda Ramazanoğlu Murat Zengin/Koray Karagün Şevket Ababay idari işleyiş bilgilerini sundular. Klinik Psikolog okulu rehber öğretmeni Meryem Karayaşar Ertan anasınıfı ilkokul ve ortaokul velilerine yönelik rehberlik çalışmalarını anlattı. Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Fahriye Unutmaz lise velilerini bilgilendirdi.

Tüm okul velilerine K/12 içeriği ve donanımı hakkında uygulama örnekli lise müdürü Şevket Ababay seminerini sundu. Tüm okulların Zümre Başkanları alanları kapsamındaki faaliyet ve yapılacak çalışmaları sundular. Öğrenci Kulüpleri Sorumlu Öğretmenleri yıl içinde faaliyet alanları ve òğrenci kazanımları hakkında detaylı bilgi verdiler.

Okul Aile Birliği üye seçimi her okul için seçildi. Genel Müdür Murat Kaya İletişim Becerileri konulu sunumunu paylaştı. İkramlar sonrası sınıf öğretmenleri rehberliğinde sınıf veli toplantıları gerçekleşti. Katılımın çok yoğun olması veli ilgisinin olumluluğu kurumsal kültür bütünleşmesi açısından çok anlamlı olmuştur. Veliler gòrüş ve önerilerini paylaştığı toplantıdan büyük bir memnuniyet ile ayrıldıklarını geri bildirimleri ile paylaştılar. Programın sunumunu Başaķ Hilal Òztürk Beybin Polat yaptî. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı koordinasyonu Kader Çetin/Çiğdem Dilek tarafından yapıldı. Sunumların teknik hazırlığını  Merve Nalbant Eylem Yılmaz yaptı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑