whatsapp

Eğitim

DARICA FİNAL OKULLARINDAN VELİ SEMPOZYUMU

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları ‘’Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor.’’ konulu veli sempozyumumuza Türkiye’nin alanında uzman, önemli bilim adamları ve eğitimcileri katıldı.Sempozyum, 7 ayrı sınıfta, konusunda uzman a

20 Şubat 2017 Saat: 14:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.428 kez okunmuştur

DARICA FİNAL OKULLARINDAN VELİ SEMPOZYUMU
DARICA FİNAL OKULLARINDAN VELİ SEMPOZYUMU

AKADEMİSYENLER VELİLERE ÖNEMLİ BİLGİLER VERDİ

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları ‘’Veliler Bilgileniyor, Gelecek Aydınlanıyor.’’ konulu veli sempozyumumuza Türkiye’nin alanında uzman, önemli bilim adamları ve eğitimcileri katıldı.Sempozyum, 7 ayrı sınıfta, konusunda uzman akademisyenler ve eğitimciler tarafından sabah ve öğle olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi.

Darıca Final Okulları tarafından düzenlenen ‘Veli Sempozyumu’nda akademisyenler aile ve çocuk gelişimi üzerine önemli bilgiler verdi. Sempozyum a katılım ise yoğun oldu

İki bölüm halinde gerçekleşen Sempozyuma konuşmacı olarak Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Gülçin Karadeniz, Işık Üniversitesi’nden Yrd. Doç.dr. Berna Akçınar, MEF Üniversitesi’nden Ar. Gör. S. Burcu Özgülük,  Yazar-Eğitimci Haluk Öztekin ile İletişim Uzmanı Uluğ Uzun katıldı.  Programda sosyolog-yazar Polat Doğru konferans verdi.  Programda ayrıca  konuşmacılara   plaket ve hediyeleri takdim edildi.

Darıca Final Okulları’nda ki sempozyumda açılış konuşmasını genel müdür Murat Kaya yaptı. Kaya,  okul olarak öğrencilere yönelik eğitimin dışında velilere yönelikte seminer ve sempozyumlar düzenlediklerini ifade etti.

POLAT DOĞRU’DAN KONFERANS

Darıca Final Okulları’nın etkinliğinde sosyolog-yazar Polat Doğru, “Gerçek Ana Babalık” başlıklı bir konferans verdi. Doğru, çocuk gelişiminde anne ve baba faktörüne yönelik konuşmasından zaman, zaman kendi ailesi ve çocuklarından da örnekler verdi.  Çocukların sağlıklı gelişimi için anne ve babaya önemli görevler düştüğünü söyleyen Polat Doğru,  çocuklara karşı sevgi, güven duygularının aşılanması ve onlarında birer birey olduğunun mutlaka kabul edilmesi gerektiğini ifade etti. Polat Doğru’nun samimi bir şekilde ki anlatımı ise katılımcılar tarafından büyük bir ilgi gördü.

Farklı içeriği ve uygulayış biçimiyle uygulanan sempozyum, 7 ayrı sınıfta, konusunda uzman akademisyenler ve eğitimciler tarafından sabah ve öğle olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi.

SEMPOZYUMUNA 500 VELİ KATILDI.

Veliler kadar okulu tanımak isteyenlerin de yoğun katılımıyla gerçekleşen program

 7.GÜN HABER

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑