whatsapp

Spor

DARICA GB 2-1

3. Lig 3. Grup ekibimiz Darıca Gençlerbirliği kendi saha ve seyircisi önünde Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın büyük bölümünü yenik götüren ekibimiz son bölümde taraftarıyla birlikte sahadan galip geldi.

20 Şubat 2017 Saat: 11:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.774 kez okunmuştur

DARICA GB 2-1
DARICA GB 2-1

ŞOK GOLLE SARSILDIK

Geçen hafta Afyon deplasmanında yenilen ve yara alan sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, sahasında Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya istekli başlayan ekibimiz 30. dakikada yediği şok golle sarsıldı. Taraftarı önünde yediği golün ardından skor üretmeye çalışan ekibimiz başarılı olamazken karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğüyle sona ererken ekibimiz sahadan üzgün ayrıldı.

ASLA PES ETMEDİ

Maçın ikinci yarısına taraftar desteğini de arkasına alan ve istekli başlayan ekibimiz girdiği pozisyonları değerlendirmekte zorlandı. Karşılaşmanın son bölümlerinde baskıyı arttıran ekibimiz karşılaşmanın 82. dakikasında Alper ve 90. dakikada Abuzer ile istediğini alırken maçın sonuna kadar olan mücadelesi ile alkış aldı. Ekibimiz aldığı bu skorla grupta puanını 46 yaparken karşılaşmayı on kişi tamamladı. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑