whatsapp

Spor

DARICA GENÇLERBİRLİĞİNDE YENİ BAŞKAN ÖZTÜRK

Darıca Gençler Birliği'nin kongresinde başkanlığa seçilen Mustafa Öztürk mesajlarını çok net verdi. Öztürk, Zor ve yorucu bir görev aldık. Fakat Darıca Gençler Birliği için yorulmaktan korkmuyoruz ve vazgeçmiyoruz" dedi.

30 Mayıs 2016 Saat: 10:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.516 kez okunmuştur

DARICA GENÇLERBİRLİĞİNDE YENİ BAŞKAN ÖZTÜRK
DARICA GENÇLERBİRLİĞİNDE YENİ BAŞKAN ÖZTÜRK

Darıca Gençler Birliği'nin hafta sonu gerçekleşen kongresinde başkanlığa Mustafa Öztürk seçildi. Darıca Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen kongrede seçime Öztürk başkanlığında tek listeyle gidildi. Kongreye yöneticiler, delegeler ve taraftarlar katılırken Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençler Birliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak şehir dışında olduğu gerekçesiyle kongreye katılamadı. Kongrede başkanlığa aday olmayan önceki dönemin başkanı Abdullah Örs ise Öztürk başkanlığındaki yönetimde başkanvekili olarak görev üstlendi. 

YÖNETİMDE 10 YILI GERİDE BIRAKTI

Kongrede göreve Mustafa Öztürk'e devreden Abdullah Örs geçen sezon destek olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. Sarı yeşilli kulüpte 10 yılı geride bıraktığını belirten Örs, bu zamana dek Darıca Gençler Birliği için maddi manevi elinden gelen her şeyi yaptığını ve yeni dönemde Başkan Mustafa Öztürk’e tam destek vereceğini tekrarladı. Darıca Gençler Birliği'ni hak ettiği başarıya taşımak adına var gücüyle çalışacağına söz veren Başkan Örs, kongrenin camialarına hayırlı olmasını diledi.

KORKMUYORUZ, VAZGEÇMİYORUZ

Darıca Gençler Birliği'nin yeni başkanı Mustafa Öztürk ise kendisinden önce başkanlık yapan Halil Akbaşoğlu, Özcan Dal ve Abdullah Örs’e teşekkür ederek konuşmasına başladı. Ateşten gömlek giydiğini söyleyen Başkan Öztürk, ‘’Yeni sezonda tek hedefimiz var, o da şampiyonluk. Rahat bir şekilde maç izleyerek, güzel bir sezon yaşamamız için yönetim olarak maddi ve manevi elimizden gelen her şeyi yapacağız. Zor ve yorucu bir görev aldık. Fakat Darıca Gençler Birliği için yorulmaktan korkmuyoruz ve vazgeçmiyoruz" dedi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑