whatsapp

Spor

DARICA İPTEN İNDİ

Darıca Gençler Birliği, küme düşme hattındaki Körfez İskenderunspor'dan bir puanı 2-2'lik skorla aldı. Sarı yeşillilerin golleri biri 90'ncı dakikada olmak üzere İbrahim Yılmaz'dan geldi.

8 Şubat 2016 Saat: 11:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.191 kez okunmuştur

DARICA İPTEN İNDİ
DARICA İPTEN İNDİ

Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü Grup'ta play off mücademesi veren temsilcimiz Darıca Gençler Birliği, İskenderun deplasmanında umduğuyla değil bulduğuyla yetindi. Ligde son iki maçını kazanıp play off hattı ile arasındaki puan farkını dörde indiren sarı yeşilliler dün kümede kalma mücadelesi veren Körfez İskenderunspor'a konuk oldu. Temsilcimiz bir puanı İbrahim Yılmaz'ın golleri ile kurtarırken ikinci gol maçın son dakikasında geldi. Darıca Gençler Birliği maçın yaklaşık son yarım saatini 10 kişi oynayan rakibi karşısında ancak beraberliği kurtarabildi. 

ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını ev sahibi ekip 35'te Yaşar'ın kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Darıca Gençler Birliği, 56'ncı dakikada İbrahim Yılmaz'ın golüyle skora denge getirdi. Körfez İskenderunspor, 63'te bu sefer Osman'ın golüyle yeniden öne geçti. Bu golden bir dakika sonra ise Serdar'ın kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. 

SON DAKİKA GOLÜYLE 

Darıca Gençler Birliği rakibi karşısında beraberlik golünü maçın 90'ncı dakikasında İbrahim Yılmaz'ın golüyle buldu. Kalan sürede başka gol olmayınca taraflar birer puanı 2-2'lik skorla paylaştı. Darıca Gençler Birliği üç puan hesabıyla gittiği İskenderun deplasmanından bir puanla döndü. 30 olan puanı 31'e yükseldi. 11'nci sıradaki yerinde sayan temsilcimizin play off hattı ile arasındaki dört puanlık fark ise altıya yükseldi. Darıca Gençler Birliği önümüzdeki hafta evinde Dersimspor ile karşı karşıya gelecek.

KÖRFEZ İSKENDERUNSPOR   2 - 2    DARICA GENÇLER BİRLİĞİ

Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Alpaslan Şen, Turgay Emre Memişoğlu, Murat Şener

KÖRFEZ İSKENDERUNSPOR: Mehmet Akif, Ersoy, Serdar, Birol, Yaşar, Reşo, Uygar, İhsan Uğur, Osman, Oğuzhan, Yavuz

DARICA GENÇLER BİRLİĞİ: Atilla, Gökhan, Selçuk, Anıl, Uğur, Aykut, Can, Tuncay, İbrahim, Serhan, Murat Can

GOLLER: Dk.35 Yaşar, Dk.63 Osman (Körfez İskenderunspor), Dk. 56 ve 90 İbrahim (Darıca Gençler Birliği)

KIRMIZI KART: Dk.64 Serdar (Körfez İskenderunspor)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑