whatsapp

Güncel

Darıca Kars’lılar Derneği 1.Tanıtım ve Kültürel Günleri etkinliği düzenliyor.

Darıca Karslılar Derneği yönetimi geleneksel hale gelecek bir etkinlik ile üyeleriyle ve yöre halkıyla tanıtım ve kültürel günlerinde bir araya geliyor.

23 Ocak 2022 Saat: 13:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.516 kez okunmuştur

Darıca Kars’lılar Derneği 1.Tanıtım ve Kültürel Günleri etkinliği düzenliyor.
Darıca Kars’lılar Derneği 1.Tanıtım ve Kültürel Günleri etkinliği düzenliyor.

Yöresel Ürünler Tanıtılacak,tadılacak sanatçılar coşturacak

Darıca Cami Mahallesi Ali Arıcan Caddesinde bulunan Darıca Belediyesi Kapalı Pazar yeri alanında  29 Ocak -2 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşecek Darıca Karslılar Derneği 1.Tanıtım ve Kültür günlerinde yöre halkı ve üyeleriyle kaynaşacak. Etkinlikte yöresel gıda ürünlerinin teşhir edileceği tanıtım gününde yöresel sanatçılarda sahne alarak konserler verecek.

Başkan Ali Şen, "Etkinliğimize herkesi bekliyoruz"

Darıca Karslılar Derneğinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda basına bir açıklamada bulunan Dernek  Başkanı Ali Şen, “Darıcada 1.cisini Gerçekleştireceğimiz Tanıtım ve Kültür Günleri etkinliğimize, bölge protokolümüzün yanı sıra tüm hemşerilerimiz yöre halkımız ve üyelerimiz davetlimizdir hepinizi bu etkinlikte kaynaşmanız umuduyla  ilginiz teşekkür ediyorum. İlkini gerçekleştireceğimiz bu programımızda ufak tefek eksikliklerimizin bir sonraki programlarda telafisi ve daha iyisiyle yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte sunmaya hazırız hepinize gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Canla başla koşturuyor

Darıca Karslılar Derneğinde gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısına Yöre Dernek Başkanları, STK ve siyasi partilerin ilçe başkanları belediye meclis üyeleriyle dernek üyeleri katıldı kahvaltıda Dernek Başkanı Ali Şen, başkan yardımcıları Adnan İşçi , Yavuz Aydemir, Ayşe Vural Kader Mehrekule, Veysel Özgür ve Atilla Temur ve üyeleri misafirlerle yakından ilgilenerek ikramlarda bulundular. 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑