whatsapp

Kültür/Sanat

Darıca Karslılar Derneğinden Çok Özel Kaz Gecesi

Darıca Karslılar Derneği 10.Geleneksel Kaz Gecesinde özel misafirlerini ağırladı. Darıca Karslılar Derneği yönetim kurulunun her yıl geleneksel hale gelen Kaz Gecesinde Çayırova Sevgi evlerinde kalan çocukları ağırladı.

23 Ocak 2023 Saat: 01:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 549 kez okunmuştur

Darıca Karslılar Derneğinden Çok Özel Kaz Gecesi
Darıca Karslılar Derneğinden Çok Özel Kaz Gecesi

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ


ÇİLER BOYLUNUN SUNUMUYLA GÜZEL BİR GECE

Bölgemizin yakinen tanıdığı program sunucusu Çiler Boylu’nun sunumuyla Darıca Salon Grand Şato’da gerçekleşen Darıca Karslılar Derneği 10. Kaz Gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gecede yöresel ikramlardan sonra Gurme Yemek Gökhan Torun tarafından özel olarak pişirilmiş Kaz ikramı yapıldı.

KAZ GECESİNE YOĞUN İLGİ

Geceye Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Okan Üniversitesi Genel Cerrah Prof. Dr. Coşkun Polat, Birçok dilde öykü ve hikayeleri olan yazar Murat Tuncel, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Akdaş, CHP Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze KAI İlleri Dernek Başkanı Metin Baytöre, Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun,Ardahan Çıldır Akkiraz Köyü Dernek Başkanı Soner Akçay ve bir çok STK başkanı ile dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Gecenin önemine değin özel birer konuşma yapan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  Dernek başkanı Ali Şen nezdinde çok özel olan bu geceye emeği geçenlere teşekkür etti.

HACİVAT VE KARAGÖZÜ İZLEDİLER

Geceye renk katan özel çocuklara güzel bir gece yaşatan Tiyatro topluluğunun Hacivat ve Karagöz oyunu ilgi ile izlendi. Hacivat ve Karagöz’ü sahneleyen Tiyatrocuların çocuklara yönelik oyun ve eğlencesi heyecanlı anların yaşanmasına vesile oldu.

SES SANATÇISI GECEYE RENK KATTI

Geleneksel Kaz gecesine yöresel Türküleriyle renk katan ses sanatçısı ve saz sanatçılarına eşlik eden davetliler pisti boş bırakmadı gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlenen davetliler emeği geçenlere teşekkür etti.

BAŞKAN  ŞEN VE İŞÇİ DURMAK BİLMEDİ

Dernek BaşkanI Ali Şen ve yardımcısı Adnan İşçi her zamanki gibi geceye katılan davetlilerle yakından ilgilendi Başkan Şen ve İşçi adeta durmak bilmedi.

ŞEN, “ÇOCUKLAR BİZİM HER ŞEYİMİZDİR”

Gecenin gelirini özel çocuklara bırakan Darıca Karslılar Derneği yönetim kurulu başkanı Ali Şen yaptığı konuşmada “Bu özel gecemizi özel konuklarımıza addettik, yönetim kurulu olarak amacımız bu çocukların topluma kazandırılmasıdır. Çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olunması amacıyla gerçekleştirdiğimiz 10. Kaz gecesinin gelirini bağışlayacağımız bu özel geceye konuk olarak katılan çocuklar bizim her şeyimizdir destek ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARA HEDİYE VERDİLER

Çocukların yararına gerçekleşen gecede hediye çekilişi sonrası Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay tarafından Derneğin hazırladığı hediye paketleri çocuklara verildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑