whatsapp

Spor

DARICA TAM GAZ 2:0

Spor Toto 3'nü Lig 3'ncü Grup'ta play off üzerinden ikinci lig mücadelesi veren Darıca Gençler Birliği evindeki maçta Sandıklıspor'u 2-0 mağlup etti.

7 Mart 2016 Saat: 10:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.376 kez okunmuştur

DARICA TAM GAZ 2:0
DARICA TAM GAZ 2:0

Haftaya play off hattının üç puan gerisinde yedinci sırada başlayan sarı yeşilliler üst sıralardaki rakiplerinin puan kaybetmesiyle bu farkı bir puana kadar indirdi. Puan cetvelinde de yedinci sıradan altıncı sıraya yükseldi. Darıca Gençler Birliği'ne evindeki maçta üç puan getiren goller maçın ilk yarısında Seyhan'dan geldi.

CAMİA HAVAYA GİRDİ

Darıca Gençler Birliği'nin evinde ligde kalma mücadelesi veren Sandıklıspor ile oynadığı maçı Darıca Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençler Birliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve yöneticiler ile birlikte çok sayıda taraftarı izledi. Darıca Gençler Birliği takım halinde çok iyi bir oyun sergilerken taraftar desteği de kusursuzdu. 90 dakikanın bitiş düdüğünün ardından takımla taraftar bütünleşmesi parmak ısırttı. 2'nci Lig havasına iyice giren Darıca Gençler Birliği bu temposuyla taraftarına güven verirken bu sezon ilk defa üç maç üst üste kazanma mutluluğu yaşadı.

ÇATALCA İLE 11 MART'TA

Sandıklıspor karşısında edindiği galibiyetle puanını 44'e yükselten ve altıncı sıraya yükselen Darıca Gençler Birliği önümüzdeki hafta İstanbul deplasmanında Çatalcaspor'a konuk olacak. Maç hafta sonu gerçekleşecek sınavlardan ötürü 11 Mart Cuma günü oynanacak. Darıca Gençler Birliği sezonun ilk devresinde evinde oynadığı maçta rakibine 4-3 mağlup olmuştu. Sarı yeşilliler cuma günkü maçta ilk devredeki yenilginin rövanşını almak içinde sahada olacak.

 

DARICA GENÇLER BİRLİĞİ 2 - 0 SANDIKLISPOR

Stat: Darıca İlçe

Hakemler: Hidayet Yasir Çimen, Kemal Elmas, Onur Tanrıverdi

DARICA GENÇLER BİRLİĞİ: Atilla, Ferhat, Gökhan, Selçuk, Uğur, Can (Dk.71 Aykut), Burak, Sinan (Dk.60 Lokman), Tuncay, Gökhan, Serhan (Dk.80 Savaş)

SANDIKLISPOR: Alptekin, Barış (Dk.55 İsmail), Sefa, Sinan (Dk.56 Raif), Mehmet, Serkan, Burak Ziyattin, Birkan, Hakan, Salih, Ferhat (Dk.63 Abdullah)

Goller: Dk.31 ve 43 Serhan

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑