whatsapp

Spor

DARICALI ATLETTEN TÜRKİYE REKORU

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Mehmet Çelik, İstanbul’da yapılan Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası’nda 800 metrede 1:52.21’lik derecesiyle rekor kırdı

30 Ocak 2018 Saat: 17:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.569 kez okunmuştur

DARICALI ATLETTEN TÜRKİYE REKORU
DARICALI ATLETTEN TÜRKİYE REKORU

İstanbul’da yapılan Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası, İstanbul Ataköy’de tamamlandı. İki gün süren müsabakalarda yüzlerce atlet, madalya için adeta savaştı. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Mehmet Çelik’te katıldığı 800 metrede birincilik kazandı. Çelik, 1:52.21’lik muhteşem derecesiyle yine Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından olan Ramazan Barbaros’a ait 1:53.63’lük rekoru bir saniyeden fazla geliştirme başarısı gösterdi.

 

Balkanlarda temsil edecek

Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleşen Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası sonrasında 10 Şubat’ta yapılacak olan Balkan U20 Salon Şampiyonası kadrosu da belirlendi.  İstanbul Gönen Otel’de 28 Ocak Pazar akşamından itibaren kampa alınacak olan kadroda 33 atlet bulunuyor. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Mehmet Çelik de 800 metrede ülkemizi temsil edecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑