whatsapp

Spor

Demirci ailesinden maç sonrası tatlı ikramı… USTAGİLDE SPOR AKŞAMI

Ardahan ili Hanak ilçesi Arıkonak köyünden Gebze’ye gelip yerleşen en eski ailelerden ustagil olarak bilinen sülale, Demirci ailesinin gençleri halı saha maçları ile hafta sonlarının tadını çıkarıyorlar.

7 Mart 2016 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.090 kez okunmuştur

Demirci ailesinden maç sonrası tatlı ikramı… USTAGİLDE SPOR AKŞAMI
Demirci ailesinden maç sonrası tatlı ikramı… USTAGİLDE SPOR AKŞAMI

GENÇLER HAFTA İÇİ HER AKŞAM BİR AİLEDE TOPPLANIYOR

Gebze Osman Yılmaz Mahallesinde bulunan Hasyıldız halı sahada her hafta sonu Demirci ailesi (Ustalar) gençlerinin katılımı ile gerçekleşen maçta gençler spor yaparken onlara destek veren büyükleri tel örgüler dışından tezahürat yaptı destek verdiler. Maç dışında hafta içide birliklte vakit geçiren Demircilerin gençleri sami dostlukları ile çevreye örnek olmaya devam ediyorlar.

HAFTA SONU HALI SAHADA GEÇİYOR

İki devre oynanan maç sonrası kazanan kaybeden olmadan aile büyükleri tarafından ikram edilen tatlılar maç yorgunluğuna adeta iyi geliyor.

Her yaş kuşağının ayrı ayrı zamanlarda ve belli gün ve saatlerde gerçekleşen maçları Demirci ailesini halı sahaya bağladı.

Gençler maç yaparken büyüklerde onlara maç sonrası ikram hazırlıkları yaparak bu güzel ortamın tadını çıkartıyorlar.

HER HAFTA KARIŞIK TAKIM

Hasyıldız halı sahada her hafta Pazar günü akşam 19.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşen Demirci ailesi halı saha maçına bu hafta, Faruk Demirci, Zekai Demirci, Metin Demirci,Hüryaşa Demirci, Onur Demirci, Uğur Demirci, Özden Demirci, Yaşar Demirci,Aytekin Demirci, Batuhan Demirci,Yunus Emre Demirci, Burak Demirci, Ertaç Demirci, Buğra Demirci,İbrahim Demirci,Zekican Demirci,Ömer Demirci,Yaşar Demirci, Ayhan Demirci, Berkin Demirci,Yalçın Demirci ve Cem Demirci katıldı.

CENTİNMELİK ÖN PLANDA

İki ayrı takım oluşturan Ustagilin gençleri sahada karşılıklı olarak centilmenlik sergiledi. Maçı izlemeye gelen aile büyükleri maça çıkan gençlerin dayanışmasınını ayakta alkışladılar. Coşku ile başlayan maç berabere bitti.

www.yedincigunhaber.com-Özden Demirci

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑