Güncel

Deprem bölgeleri için uygun battaniye -

Büyük bir depremle sarsılan 10 ilde ısınma önemli bir problem haline geldi. İhtiyaçlar listesinde ilk sırada yer alan battaniye için Fayteks firması önemli bir destek sundu.Mehmet ÇETİNKAYA/ a GAZETE (BURSA İGFA) Kahramanmaraş başta olmak...

7 Şubat 2023 Saat: 19:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 149 kez okunmuştur

Deprem bölgeleri için uygun battaniye -
Deprem bölgeleri için uygun battaniye -

Büyük bir depremle sarsılan 10 ilde ısınma önemli bir problem haline geldi. İhtiyaçlar listesinde ilk sırada yer alan battaniye için Fayteks firması önemli bir destek sundu.

Mehmet ÇETİNKAYA/ a GAZETE (BURSA İGFA)
Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından vatandaşların evlerine girememesi nedeniyle, zorlu kış şartlarının da etkisiyle battaniye ihtiyacı üst seviyeye çıktı.

İstanbul merkezli, Çorlu ve Kayseri’de faaliyet gösteren Fayteks Firması, deprem bölgelerine gönderilmek üzere battaniye siparişi aldıklarını duyurdu. Tane fiyatı olarak paketleme dahil 133 TL + KDV belirlendi. Bir palette 120 adet bulunuyor. Siparişlerin en az 1 palet olarak verileceği ifade edildi. Ürünler siparişi verenlerin adına AFAD’a ya da istenen farklı bir adrese teslim edilebilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑