whatsapp

Spor

Dev Turnuvada Kuralar Çarşamba Günü Çekiliyor

2. Geleneksel Şener GYD Futbol Turnuvası Kış sezonu kuraları 28 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 20.00’da Sporter Halı Saha Sosyal Tesislerinde çekilecek.

24 Aralık 2022 Saat: 20:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.639 kez okunmuştur

Dev Turnuvada Kuralar Çarşamba Günü Çekiliyor
Dev Turnuvada Kuralar Çarşamba Günü Çekiliyor

16 takımın iki grup halinde mücadele edeceği turnuvada grup müsabakalarında ilk iki sırayı alan takımlar direk çeyrek finale çıkacak.

Çeyrek finale çıkacak diğer 4 takımı belirleyecek Play-Off mücadeleleri iki grubun 3,4,5,6 sırasını paylaşan ekiplerin çapraz eşleşmesi ile oynanacak karşılaşmalar sonucunda belli olacak.

Turnuvanın finali ise 18 Mart 2023 Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde gerçekleşecek.

28 Aralık tarihinde yapılacak kura çekimine takımların yöneticileri ve temsilcileri ile birlikte Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katılacak.

Şener GYD Kış Turnuvası Komite Başkanı TSE Başdenetçisi Fatih Soylu organizasyon ile ilgili yaptığı kısa açıklamada “ 28 Aralık Çarşamba günü takımların temsilcilerinin de hazır bulunacağı kura çekimi sonrasında fikstürümüzü spor kamuoyu ile paylaşacağız. Her takım 7 as 8 yedek olmak üzere 15 futbolcudan oluşan kadro kurabilecek. Halı sahaların genel kurallarını turnuvamızda uygulayacağız. Kura çekimimiz Amatörün Nabzı’nın Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak. KASKF başkanımız Murat Aydın’ın da aramızda olmasından ayrıca mutlu olacağız. Açılış maçlarımız, grup mücadeleleri ve turnuva finalimizde bu sezonda da bölgemizin ve ülkemizin seçkin isimlerini konuk edeceğiz. İş, Siyaset, Müzik ve Spor dünyamızın ünlü isimlerini Gebzelilerle buluşturacağız. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Centilmenlik içinde futbol keyfinin doyasıya yaşanacağı bir turnuva diliyoruz.” Dedi.

Şampiyon takımın 20 bin lira para ödülünün yanı sıra 4 gün 3. Gece tatil kazanacağı turnuvada 2. Takım 15 bin lira, 3. Takım 10 bin lira, 4. Takım 5 bin lira para ödülü kazanacak. En centilmen takım, gol kralı, en iyi kaleci ve Turnuvanın Yıldız futbolcusuna da 3 bin lira para ödülü verilecek. 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑