whatsapp

Siyaset

DEVA ÇAYIROVA , CHP ÇAYIROVA’YI AĞIRLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve Yönetimi Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

7 Mart 2021 Saat: 20:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.203 kez okunmuştur

DEVA ÇAYIROVA , CHP ÇAYIROVA’YI AĞIRLADI
DEVA ÇAYIROVA , CHP ÇAYIROVA’YI AĞIRLADI

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve yönetimi 06 Mart Perşembe günü Cumhuriyet Halk  Partisi Çayırova İlçe Başkanı Cihan SOYLUÇİÇEK  ve yönetimini Teşkilat binasında ağırladı. 

08 Kasım  2020 tarihinde teşkilat binasının açılışını ve aynı günde 1. Olağan Kongresini yapan  Çayırova Deva bu programlarına katılım sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Teşkilatını geçtiğimi zgünlerde ziyaret  etmişti. Cihan Soyluçiçek ve ilçe yönetimi de Deva Partisi’ne   iade-i ziyarette bulundu. Çok samimi bir ortamda geçen görüşmede  Soyluçiçek; Deva Partisi İlçe Başkanı, İlçe Yönetimi ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Kaya Hanım’a  misafirperverlikleri için teşekkür ederim. İlçemiz için bu görüşmeler devam edecek dedi.

Saraç;  program da yaptığı konuşma da Cihan Bey’e ve yönetici arkadaşlarına  iyi dilekleri ve nezaketleri için teşekkür ederim.  İlçemiz ve Ülkemiz her geçen gün daha da derinleşen  Ekonomik kriz ve Pandemi nedeniyle çok zor günler geçiriyor. Bu görüşmeler  ilçemiz meselelerini ve çözüm yollarını istişare edebilmek açısından çok önemli.  Görüş alışverişinde bulunduk ve çok faydalı oldu dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑