whatsapp

Güncel

DEVA’daki Görevinden İstifa Etti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gebze İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Ali Osman Diktaş ilçe yönetimindeki görevinden istifa etti. Diktaş İlçe başkanlığına yaptığı müracaatla yerel seçimlerde belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.

19 Kasım 2023 Saat: 10:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 464 kez okunmuştur

DEVA’daki Görevinden İstifa Etti
DEVA’daki Görevinden İstifa Etti

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

SUDAN, “BAŞARILAR DİLİYORUM”

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Sudan Partisindeki görevinden istifa ederek meclis üyeliği başvurusuna bulunan İlhan Ali Osman Diktaş’ın Gebze ilçe başkanlığında gerçekleşen adaylık tanıtımında yaptığı açıklamada, “ Gebze İlçe Teşkilatımız bizim için çok önemlidir bu bölgenin benim için çok ayrı bir yeri vardır. Gebze İlçe Teşkilatımız ülkemize hizmet edecek başarılı siyasetçi arkadaşlarımızla dolu, Partimiz bu anlamda çok güçlü bu nedenle belediye meclisi üyeliğinde de faydalı olacağına inandığım İlhan Ali Osman Diktaş’ı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi

DEMİRTAŞ “AZİMLİ VE KARARLIĞI YETER”

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş yaptığı açıklamada, “İlhan Ali Osman Diktaş’ın, Deva Partisine emeği olan yaptığı çalışmalarla adına azimli ve kararlı duruşundan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Demirtaş, "DEVA'lı olmanın farkı burada biz Genel Başkanımızın çizdiği siyasi yolda ülkemize ve yaşadığımız yerde halkımıza vereceğimiz hizmetin en iyisini vermek için adeta bir birimizle yarışıoruz, yeni hizmet alanlarına talip olan yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

DİKTAŞIN TANITIMINA YOĞUN İLGİ

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleşen meclis üyeliği başvurusuna Kocaeli İl Başkanı Zeynep Sudan, Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş , Kocaeli İl ve ilçe yöneticileri, CHP Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze SİAD Başkanı Muhammaet Demirtaş, Gebze'li iş insanı Güllüoğlu Baklavaları yönetim kurulu Başkanı Faruk Güllüoğlu, GYD Şener Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Şener Yılmaz, Gebzespor yönetim kurulu üyesi Harun Eyüpoğlu, Darıca Diğorlular Platformu Başkanı Özgür Ağin, DEVA Partisi Kurucu İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, Tuzla Sivaslılar dernek başkanı Abdurrahman Ünal, Sivas Tahtıkement köyü dernek başkanı Çetin Kahveci ve çok sayıda partililer ile tanıtıma gelen misafirler yoğun katılım sağladı.

DİKTAŞ KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

DEVA Partisinden Belediye meclis üyeliği için ilçe başkanlığına müracaatını gerçekleştiren, İlhan Ali Osman Diktaş yaptığı açıklamada, “Bugün burada bu uğurlu günümde beni yalnız bırakmayan aileme, Deva partisi il Başkanı Zeynep Sudan’a İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş'a il ve ilçe yöneticilerine, beni yalnız bırakmayan eşime aile dostlarıma ve iş arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum” dedi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑