Siyaset

DEVA Derince’de Esnafı Ziyaret Etti

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Derince İlçe Başkanlığı ilçede ziyaretlerde bulundu esnafı dinledi. Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu ile birlikt

24 Nisan 2022 Saat: 16:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.875 kez okunmuştur

DEVA Derince’de Esnafı Ziyaret Etti
DEVA Derince’de Esnafı Ziyaret Etti

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

BAŞKAN SUDAN DEVA'LI BAŞKANLARI DERİNCE ESNAFI VE GENÇLERİYLE BULUŞTURDU 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Derince İlçe Başkanlığı düzenlenen  programla ilçede ziyaretlerde bulundu esnafı dinledi. Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu ile birlikte esnafı ziyaret etti, gençlerle buluştu.

DEVA PARTİSİ DERİNCEYE ÇIKARMA YAPTI

Deva Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan Derince İlçe başkanlığında genel merkez, il ve ilçe başkanlarını  ağırladı.  Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu, Deva Partisi Kurucular Kurulu üyesi Hüseyin Nalbantoğlu, Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, Deva Partisi Kocaeli İl Gençlik Politikaları Başkanı Nihat Can Kırcı, Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Caner Çakır ilçe başkanlığında basına değerlendirmelerde bulundu.

EĞİTİM KURUMU ZİYARET ETTİ

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu ve beraberindeki heyet Derince ilçe Başkanı Zeynep Sudan’ın programları dahilinde ilçede hizmet veren Özel ilk Karar Anadolu lisesini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Taylan Oyardı ile eğitim sistemi hakkında bilgi alışverişinde bulunan DEVA Partisi yöneticileri eğitim konusunda değerlendirmelerde bulundular.

ANIT MİMARLIK’TA DEVALI EV SAHİBİ

Derince ilçe başkanı Zeynep Sudan’ın programı kapsamında Deva partisi yönetimi  ilçede hizmet veren Anıt Mimarlık’ta gerçekleşen ziyarette yönetim kurulu başkanı Muammer Çelik ile esnafların sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Deva Partisi Derince İlçe başkan yardımcısı ve aynı zamanda İlçe Gençlik Çalışmaları Başkanı Recep Çelik, hem ev sahibi hem de Deva partisi yöneticisi olarak hazır bulundu.

SUDAN, “KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Deva Partisi Derince İlçe başkanı Zeynep Sudan’ın gerçekleştirdiği Gençlik buluşma programında Kocaeli Üniversitesi genç girişimciler kulübü öğrencileri ile bir sohbet programı gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan şunları söyledi; "Derince İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu Gençlik buluşma programında Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu, genel merkez kurucular kurulu üyesi Hüseyin Nalbantoğlu, genel merkez saha çalışmaları Başkanı Caner Çakır İl Başkanı Adem Koç, Gençlik çalışmaları İl başkan yardımcısı Nihat Can Kırcı, İlçe gençlik çalışmaları başkanı Recep Çelik ile gençlerle buluştuk. Deva Partisinin gençler için öngördüğü çözümleri konuştuk. Tüm katılımcılara teşekkürler ediyorum” dedi. 

GENÇLİK BULUŞMASI VE İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Kocaeli Üniversitesi genç girişimciler kulübü öğrencileriyle bir süre görüşen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu parti programına aldığı sorunları Üniveriteli genç girişimcilerle karşılıklı olarak değerlendirdi. Deva Partisi Kocaeli il başkanı Adem Koç, yaptığı açıklamada gençlere önemli açıklamalarda ve nasihatlarda bulundu. Gençlerin yoğun katılım gösterdiği girişimci gençler etkinliği soru cevap şeklinde gerçekleşti. 

BAŞKAN SUDAN İFTARDA DAVETLİLERE HİZMET ETTİ

Deva Partisi Derince İlçe başkanlığı verdiği iftar yemeğinde il yönetimi, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partilileri ağırladı başkan Sudan iftar programına katılan bütün davetlilerle yakından ilgilendi. İftara katılarak ilçe başkanı Zeynep Sudan'ı programında yanlız bırakmayan Gebze,Darıca, Çayırova,Dilovası, Körfez,Başiskele ve Gölcük ilçe başkanları gösterdiği ilgi ve çabalarından ötürü başkan Sudan'a teşekkür ettiler.

AYDIN'DAN ŞANLIOĞLUNA TEŞEKKÜR

Deva Partisi Derince ilçe yönetiminin verdiği iftar programına davetli olarak katılan Devalı iş insanı Ali Kemal Aydın Derincede ziyaret ve incelemelerde bulunan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik Politikalar Başkanı Doğa Şanlıoğlu ile bir süre görüşerek bölgeye ve Gençlere verdiği önem ve değerden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑