Siyaset

DEVA Gebze mitingine hazır…

DEVA Partisi Genel merkez yöneticileri 2 Temmuz Cumartesi günü Gebze’de gerçekleştireceği miting öncesinde, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen basın toplantısında gazeteciler ile bir araya geldi.

30 Haziran 2022 Saat: 23:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.223 kez okunmuştur

DEVA Gebze mitingine hazır…
DEVA Gebze mitingine hazır…

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

“GEBZE ADETA BİR KÜÇÜK TÜRKİYE”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleşen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, “Gebze’yi seçmemizin birçok nedeni var. Kocaeli’nde ve Gebze’de bir Türkiye temsiliyeti var. Gebze adeta bir küçük Türkiye" diye konuştu.

MEMİŞ, “BEKLEDİĞİMİZ GÜN GELDİ ÇATTI" 

DEVA Partisi kurmayları, Ali Babacan’ın Gebze mitingi öncesinde Gebzeli gazetecilerle buluştu. DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen basın açıklamasına DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ile Mehmet Emin Ekmen’in yanı sıra GMYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Gamze Durmaz, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, DEVA Partisi Körfez ilçe Başkanı Orhan Bozkurt, DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Unsur, DEVA Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, il ve ilçe yöneticileri ve basın mensupları katılım gösterdi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren dedi. Memiş’in akabinde söz alan Koç ise, “Gebze mitinginin çalışması rasyonel bir şekilde yapıldı. Bu mitingin yeri Gebze’ye ve Kocaeli’ne inanıldığı için seçilmiştir” diye konuştu.

“MİTİNG HAZIRLIĞINDA ADETA MİNİ SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTÜLDÜ”

Toplantıda söz alan Mehmet Emin Ekmen, “DEVA Partisi kurulduğu günden bu yana her gün büyüyen bir parti. 81 ilde tabelası asılı bir partiyiz. 700’den fazla ilçede de teşkilatımız görev başında. 2021 yılının ortasından bu yana DEVA Partisi oransal olarak en çok büyüyen parti konumunda. Türkiye’de miting yapmak kolay değil. İlk mitingimizi tüm zorluklara rağmen yaptık. Gebze’de 1 Mayıs’ta miting yapılan kent meydanındaki alanı bize vermediler. Çevre ilçelerden ve illerden vatandaşlarımızın da bizi yalnız bırakmayacağına inancımız tamdır. 200 bin broşür tek tek muhataplarına ulaştırıldı. Kocaeli teşkilatı adeta mini bir seçim kampanyası yürüttü” dedi.

“GEBZE’DE TÜRKİYE TEMSİLİYETİ VAR”

Programda konuşan Sanem Oktar ise, “Gebze’yi seçmemizin birçok nedeni var ama teşkilatımızın ve ekibimizin bu kadar güçlü olması, bizi bu kararı alma konusunda işimizi kolaylaştırdı. Ben şimdiden başkanlarımızın yoğun çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Parti kurulduğundan bu yana TRT’de hiç haber olamadık. Bazı mecralar bizi sürekli yok sayıyor. Bu açıdan mitingler bizim için çok çok önemli. İfade özgürlüğü olmadığı sürece, basının özgür ve tarafsız olmadığı sürece bu ülkenin düzelmesi mümkün değil. Kocaeli’nde ve Gebze’de bir Türkiye temsiliyeti var” ifadelerini kullandı.

“MİTİNGE KATILIMIN YÜZDE 90’I KOCAELİ İLÇELERİNDEN”

Gazetecilerden gelen sorulara yanıt veren Ekmen, “Miting alanında 10 bin metrekare alanın seyirciye açık olacağını biliyoruz. Bu alanın da tamamen dolacağına inanıyoruz. Kitlenin yüzde 90’ı Kocaeli ilçelerinden gelenler olacaktır. Katılımın 10 bin metrekareyle test edilmesini arzu ettik, inşallah mahcup da olmayacağız” diye konuştu. 100 il söylemi üzerinden gelen soruya da yanıt veren Ekmen, “Bırakın 100 ili bugün 81’i 82 yapalım deseler bunu hak eden yer Gebze’dir. Ancak bu il söylemleri Türkiye siyasetinde popülist söylemin konusu haline geldi” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑