whatsapp

Siyaset

DEVA’lı Altun, Gebze'de gazetecilerle buluştu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Danışmanı ve Eski Milletvekili Kerem Altun, Gebze’de gazetecilerle bir araya geldi.

22 Ocak 2023 Saat: 00:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.756 kez okunmuştur

DEVA’lı Altun, Gebzede gazetecilerle buluştu
DEVA’lı Altun, Gebze'de gazetecilerle buluştu

www.yedincigunhaber.com 7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ


Gebze ilçe teşkilatında gündeme dair açıklamalarda bulunan Altun,“DEVA Partisi hayatın 22 alanında hükümet planı olacak şekilde eylem planlarını hazırlamıştır” dedi. , DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Programa DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Başkan Yardımcısı Ensar Emir,DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, il ve ilçe yöneticileri ile medya mensupları katılım sağladı. Programda açılış konuşması gerçekleştiren Memiş, “Bugün bizi kırmayıp Gebze’de program düzenleyen Altun’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Gebze’de resmi rakamlara göre 400 bin nüfusumuz var bu da 300 bin oya tekabül ediyor diye düşünüyoruz. Bu 400 bin nüfusun yanında 500-600 bin de çalışan insanımız var. Çevremizdeki üç ilçe Gebze’nin beldesi olan yerler. Bunların birçok işi ticareti ve gezmesi Gebze’de olan bir yer.

Türkiye’nin en önemli sanayi başkentlerinden biri Gebze. TÜBİTAK MAM ve Bilişim Vadisi gibi birçok stratejik önemi olan kurum var. Gebze’nin 40 mahallesinde de teşkilatlanmamız var. Gebze’nin yerel sorunları, trafik ve altyapı gibi hızla büyüyen bir ilçeyi kaldıracak düzeyde değil. Göreve geldiğimiz günden itibaren hızla çalışmaya başladık. Genel başkanımızın katılımıyla ilçe başkanlığımızın resmi açılışını yaptık. 600’e yakın STK temsilcisiyle genel başkanımız Ali Babacan’ı buluşturduk. Her sandıkta 2-3 tane üyemiz ve yöneticimiz kendisiyle aynı sandıkta oy kullanan kişilere ulaşıyor” diye konuştu.

“KARAMSARLIĞI VE MUTSUZLUĞU BİRLİKTE ATACAĞIZ”

İlçe Başkanı Memiş’ten sonra söz alan Adem Koç ise, “Kocaeli teşkilatları, partimizin genel merkez programları çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz ay ekonomi kurmaylarımızı Kocaeli’nde ağırladık. Bugün Gebze’yle birlikte Darıca ve Dilovası’nda vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Biz seçimler geliyor hadi çalışma yapalım diyen bir parti değiliz. Biz esnafımız ve vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Gebze teşkilatımız, gerçekten çok ciddi başarılı çalışmalar önemli çalışmalar icra ediyor.

DEVA Partisi olarak ikinci mitingimizi Gebze’de yaptık bütün teşkilatımız ve arkadaşlarımız bu sürece çok sıkı çalıştılar. Sizlerin de şahit olduğu gibi Gebze’deki mitingde 35 bin kişi alanı hınca hınç doldurdu. O süreçte hep birlikte omuz omuza verdik ve kapı kapı gezdik. Bugün milletimizin ve halkımızın, demokrasiye, mutluluğa, huzura kavuşacağı gün için şafak 112. Biz üzerimizdeki bu karamsarlığı ve mutsuzluğu hep birlikte atacağız” açıklamasında bulundu.

“DEĞİŞİM KAÇINILMAZ İKTİDAR YORGUN”

Programda son olarak konuşan Altun,“Türkiye’nin değişik noktalarına dağılarak, genel merkez yöneticileri olarak sokak sokak ev ev dolaşıyoruz. DEVA Partisi’ne karşı yazılı ve görsel medyada bir ambargo olduğunu, faaliyetlerimizin kamuoyuna yeterince iletildiğini görüyoruz hep birlikte. Bu ülkede demokrasinin ilerlemesinin önündeki büyük engellerden biridir. Ülkemizin hali bir tek insanın iki dudağından çıkan sözlerle idare edildiği bir ortamda. Bu ülke şu an iyi idare edilmiyor. Ülkenin yönetiminde söz sahibi insanlar, toplumsal taleplerin dışında farklı şeylerle ilgilendiğini görüyoruz. Demokrasilerde, denge ve denetimlerin olduğu ülkeler kastedilir. Temel saç ayakları, yasama, yürütme ve yargıdır. DEVA Partisi, Türkiye’nin en yeni siyasi partilerinden biridir ve bir ihtiyaçtan dolayı kurulmuştur. Dünya değişiyor, bu değişime karşı bir direnç var. Bu değişime de artık aile partisi yapısına kavuşmuş yöneticiler direnç gösteriyor. Türkiye’de artık bir değişimin kaçınılmaz olduğu ve mevcut iktidarın yorgun olduğu görülüyor.

“ÜLKEMDEKİ TEMEL SORUN UCUBE CUMHURBAŞKANLIĞI YÖNETİM SİSTEMİDİR"

20 yıldan beri yaptıkları eylemlerle siyasi ömrünü tamamlayan ve freni boşalmış kamyon gibi sağa sola çarparak zarar veren bir partinin siyasi ömrünün sonuna geldiği aşikardır. Artık yeni şeyler söyleyemeyen, yorgun ve argın bir siyasi parti var. Türkiye’de kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışın ülke siyasetine hakim olması lazım. Böyle devam ederse, Türkiye’yi karanlık bir son bekliyor. Türkiye’nin temel kurumları işleyişini yitirmiş durumda. Devletin bu kadar bozulduğuna ve kurumların içinin çürüdüğü bir döneme şahit olmamıştım. . Bu sistem ülkeye uymuyor. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle işler baştan itibaren değişmiştir. Bu böyle devam etmez, bu kadar kaynağı olan, yetişmiş insanı olan bir ülkede karamsar olmamak lazım. Bu sorunların çözümü vardır. DEVA Partisi hayatın 22 alanında hükümet planı olacak şekilde eylem planlarını hazırlamıştır. İlk 90 dakikada, ilk 90 günde yapılacak tüm işlemler planlandı. Bu kadar hazırlık yapan başka bir parti yok. Her eylem planı 200 akademisyenin ve uzmanın onayından geçti. Bu partinin genel başkanının devlet tecrübesi ve bilgi, birikimi vardır. İktidara son derece hazırlıklı bir siyasi partidir Demokrasi ve Atılım Partisi.

GEBZE'Lİ AYDIN, ALTUNLA GÖRÜŞTÜ

DEVA Partisi Genel Başkan Danışmanı, GMYK Üyesi Eski Milletvekili Kerem Altun'un DEVA Partisi Gebze ilçe başkanlığında düzenlenen basın toplantısı öncesi Deva üyesi Gebze'li iş insanı Ali Kemal Aydın, DEVA Genel merkezinde daha önce gerçekleşen ziyareti sonrası Gebze terşkilatı programı kapsamında ilçede bulunan Altun ile bir süre görüşerek bilgi alışverişinde bulundu. Bölgenin sorunları ve yaklaşan seçim süreci hakkında karşılıklı görüşen Aydın, Altuna Gebze'deki çalışmaları ve açıklamalarından ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑