whatsapp

Siyaset

DEVA’lı Kaygusuz Meclis Üyesi Aday Adayı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gebze ilçe Seçim İşleri Başkanı Elif Kaygusuz, Partisindeki görevinden istifa etti. Kaygusuz, yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi Aday Adaylığı için İlçe Başkanlığına müracaat etti.

18 Kasım 2023 Saat: 00:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.268 kez okunmuştur

DEVA’lı Kaygusuz Meclis Üyesi Aday Adayı
DEVA’lı Kaygusuz Meclis Üyesi Aday Adayı

www.yedincigunhaber.com 7.GUN HABER / Özden DEMİRCİ

SUDAN, “ELİF HANIMLA YOLYÜRÜMEKTEN MUTLUYUZ”

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan, Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleşen tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, “DEVA Partisinin kurulduğu günden beri çalışkanlığı özverisi ve inancından dolayı Elif Hanıma teşekkür ediyorum. Deva partisi adına çıktığı bu yolda kendisini kutluyor ve onunla yol yürümekten mutluyuz” dedi.

DEMİRTAŞ, “ELİF KARDEŞİMİZİ KUTLUYORUM”

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş yaptığı açıklamada, “Partimizin üye kayıt standına gelerek üye olan, daha sonra çeşitli kademelerinde görev alarak arkadaşlarımızla birlikte azimle çalışmalarımıza katkı sunan Seçim İşleri başkanımız Elif Kaygusuz kardeşimiz ilçe başkanlığımıza dilekçe vererek belediye meclis üyesi aday adayı olmak için mevcut görevinden istifa ettiğini bildirdi. Bireysel çabalarıyla bu günkü olduğu yere gelen Elif Kaygusuz kardeşimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

“PARTİME DAHA İYİ HİZMET EDECEĞİM”

Gebze Belediyesi Meclis üyeliği için partideki görevinden istifa eden Elif Kaygusuz yaptığı açıklamada, “ Mart Ayında gerçekleşecek belediye seçimlerinde Partimizin yerelde iktidar olması ile, partime ve bölge halkıma daha iyi hizmet etmek için partideki görevimden istifa ettim. Allah nasip kısmet ederse seçilirsem halkımıza meclis üyesi olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİNDEN KAYGUSUZA TAM DESTEK

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanlığında gerçekleşen tanıtım toplantısına, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan, İl Başkan Yardımcıları Ensar Emir, Kemal Memiş ve Ahmet Yaman, DEVA Partisi ilçe yöneticisi birim başkanları ve partililer katıldı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑