whatsapp

Güncel

DEVA’ya Pazar esnafından ve vatandaştan destek

Çalışmalarına aralıksız devam eden DEVA Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, stant çalışmalarıyla vatandaşlarla bire bir görüşerek bilgilendirme ve parti üyeliği gerçekleştiriyor.

9 Ocak 2022 Saat: 23:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.335 kez okunmuştur

DEVA’ya Pazar esnafından ve vatandaştan destek
DEVA’ya Pazar esnafından ve vatandaştan destek

Vatandaştan ve esnaftan yoğun ilgi

Kent meydanından sonra Gebze'nin mahallelerinde kurulan açık semte pazarları girişinde de üye kayıt ve tanıtım standı kuran Deva Partisi Gebze ilçe teşkilatının çalışmalarına vatandaştan ve esnaflardan yoğun ilgi.

İl ve ilçe yönetimi tam kadro katılıyor

DEVA Partisi Kocaeli il başkan yardımcısı Ensar Emir, Gebze ilçe başkanı Av. Kemal Memiş,tanıtım ve halkla ilişkiler başkanı Ahmet Yaman,teşkilat başkanı Ahmet Demirtaş, İlçe Sekreteri İsmail Aras, İlçe Kadın Kolları ve mahalle başkanlarının katılımıyla Gebze Huzurkent mahallesi semtpazarında vatandaşa Deva partisini anlatıyorlar ve üye kaydı gerçekleştiriyorlar.

Kadın kollarının çalışmalara katkısı büyük

Deva Partisi mahalle başkanları ve kadın kolları yönetiminin yoğun çaba gösterdiği çalışmada Devalı kadın yöneticiler vatandaşa ve pazarcı esnafına partilerinin tanıtım broşürü ile parti logolu balon dağıttı ve üye kaydı gerçekleştirdiler.

Pazarcı esnafının samimi ilgisi parti sorumlularını harekete geçirdi.

DEVA Parti logolu balonları meyve ve sebze tezgahlarının üstüne dikerek tezgahlarda görülmesini isteyen esnafın DEVA Partisine destek verdikleri ve samimiyetleri dikkatlerden kaçmadı.  7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑