whatsapp

Siyaset

DEVA'dan Gebze Mitingi Teşekkürü

DEVA Partisi Gebze İlçe Kurumsal İletişim ve Tanıtım Medya Başkanlığı , 2 Temmuz tarihinde Gebze’de Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla yapılan miting için teşekkür mesajı yayınladı.

7 Temmuz 2022 Saat: 01:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.608 kez okunmuştur

DEVAdan Gebze Mitingi Teşekkürü
DEVA'dan Gebze Mitingi Teşekkürü

Demokrasinin, hukukun, adaletin, insan hak ve özgürlüklerinin ciddi manada yok sayıldığı; yoksulluğun, yolsuzluğun, yasakların hüküm sürdüğü bu dönemde Genel Başkanımız Ali Babacan beyin öncülüğünde kurulan DEVA Partisi milletimiz için büyük bir umut oldu. Gebze'mizde olduğu gibi tüm Türkiye'de kısa sürede teşkilatlandı ve milletimiz büyük bir teveccüh gösterdi.

Gaziantep'teki mitingimizde olduğu gibi Gebze'de yaptığımız mitingimiz de, yapılan engellemelere rağmen büyük bir kalabalık ve muhteşem bir coşku ile yapıldı.

Demokrasiye susadığımız bu dönemde yapmış olduğumuz bu muhteşem Gebze mitingi için, milletimizin umudu , Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'a ve kıymetli eşi Zeynep hanıma teşekkür ederiz.

Mitingimize günler kala Gebze'mizde adeta kamp kuran Genel Başkan Yardımcılarımız sayın Sanem Oktar ve sayın Mehmet Emin Ekmen başta olmak üzere tüm Genel Başkan Yardımcılarımıza ve GMYK üyelerimize, ilk günden beri desteğini bizden eksik etmeyen İl Başkanımız sayın Adem Koç'a ve İl Yönetimimize, İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine müteşekkiriz.

Mitingimizi yakından takip eden ulusal ve yerel basına ve güzide temsilcilerine çok teşekkür ederiz.

Bu muhteşem demokrasi şölenini taçlandıran Gebzeli ve Kocaelili tüm hemşehrilerimize ve misafirlerimize, gecesini gündüzüne katarak miting süreci boyunca, miting öncesi ve sonrası canla, başla çalışan İlçe Başkanımız sayın Kemal Memiş'e ve İlçe yönetimimize, mahalle teşkilatlarımıza, üye ve gönüllülerimize minnettarız.

İnanıyoruz ki “DEVA gelecek dertler bitecek”.

Bir kez daha haykırmak istiyoruz;

DEMOKRASİ, ATILIM, DERHAL, BUGÜN...

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑