whatsapp

Asayiş

DİLOVASI'NDA FECİ KAZA!

TEM'deki kazada valinin ve kaymakamların eşleri yaralandı 

17 Nisan 2018 Saat: 12:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.745 kez okunmuştur

DİLOVASINDA FECİ KAZA!
DİLOVASI'NDA FECİ KAZA!

Dilovası'nda tır ile protokol eşlerini taşıyan minibüsün karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dilovası Dilderesi Viyadüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, vali yardımcılarının eşleri ve kaymakam eşlerini taşıyan 34 LHM 59 plakalı minibüsle 33 TN 872 plakalı tırın karıştığı kazada tır sürücüsü Ramazan Ceylan ve minibüs sürücüsü Mücahit Tunçbilek yaşamını yitirdi, minibüste bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve kaymakam eşlerinin olduğu öğrenildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy olay yerine gelerek bilgi aldı. Ulaşım her iki istikamette tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Hülya Aksoy ve protokol eşlerinin durumlarının iyi olduğu, kırık ve ezilmelerin olduğu ve şimdilik hastanede müşahade altında oldukları bilgisine ulaşıldı. Öte yandan kötü haberi alan vali yardımcıları ve kaymakamlar da hastanelere koştu. TIR sürücüsü Ramazan Ceylan olay yerinde hayatını kaybederken, durumu ağır olan minibüs şoförü Mücahit Tunçbilek kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑