whatsapp

Siyaset

DURSUN,“PARTİDE YENİLENME ŞART”

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, genel merkezden gelecek takvime göre ilçe kongresine yönelik çalışmaların başlayacağını söyledi.

10 Mayıs 2017 Saat: 17:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.711 kez okunmuştur

DURSUN,“PARTİDE YENİLENME ŞART”
DURSUN,“PARTİDE YENİLENME ŞART”

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun,  genel merkezden gelecek takvime göre ilçe kongresine yönelik çalışmaların başlayacağını söyledi. Dursun,  adaylığı konusunda şimdilik bir şey düşünmediğini ancak genç, enerjik ve sol değerlere sonuna kadar bağlı isimlerle CHP’nin Gebze’de çok daha ileri düzeye ulaşabileceğini ifade etti.

CHP İlçe başkanı Recep Dursun şunları söyledi, “İlçe kongresinde yeniden aday olup olmayacağıma benim tek başıma karar vermem söz konusu değil. Çünkü ailem var, iş arkadaşlarım,  partide birlikte hareket ettiğimiz arkadaşlarımız ve en önemlisi parti tabanı var.

BEN GÖREV ADAMIYIM

Tüm bunları dinleyeceğiz ona göre bir karar vereceğiz. Ancak benim isteğim CHP’de genç, dinamik ve sol değerlere sonuna kadar bağlı yeni isimlerin ve yüzlerin yönetimlerde olmasıdır. Partide yenilenme şart ve önemli. Ayrıca Beni görev adamıyım benim için başkanlık değil partimin vereceği her görev önemlidir ve CHP’nin başarısı her şeyin üzerindedir. “dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑