whatsapp

Yaşam

Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti -

Düzce Belediyesi bünyesindeki BELMEK kursiyerleri, "Barış için küçük bir şey yap hibrit iyi niyet performans bieanali"ne katkı sundu.Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Savaşların son bulması adına dünya barışına yönelik dikkatleri üzerind...

22 Nisan 2024 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 63 kez okunmuştur

Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti -
Düzce'de BELMEK kursiyerleri dünya barışı için üretti -

Düzce Belediyesi bünyesindeki BELMEK kursiyerleri, "Barış için küçük bir şey yap hibrit iyi niyet performans bieanali"ne katkı sundu.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Savaşların son bulması adına dünya barışına yönelik dikkatleri üzerinde toplamak isteyen sanatçıların çağrısına kayıtsız kalmayan çini işlemeciliği kursiyerleri, bienal için eserlerini bağışladı.

BELMEK’in 20 kursiyerinin eserleri Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen bienalde sergilendi.

Türkiye’nin yanı sıra Meksika, Rusya, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, İran, İtalya, İngiltere’den 2 bin 827 eserin bağışlandığı bianelde, plastik sanatlar, görsel sanatlar, edebiyat, müzik, sahne sanatları, işitsel sanatlar, dijital sanat, el sanatları, mimarlık ve tasarım sanat alanlarında farklı eserler yer aldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑