whatsapp

Siyaset

EJDEROĞLU, TERÖRÜN SORUMLUSU AKP'DİR

Mart ayı olağan divan toplantısında iktidara yüklenen SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “İnsanlar ölmeye devam ederken siz böyle oylarınızı yükseltiyorsanız, bu sizin iyi bir hokkabaz olduğunuzu gösteriyor” dedi

21 Mart 2016 Saat: 10:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.403 kez okunmuştur

EJDEROĞLU, TERÖRÜN SORUMLUSU AKP'DİR
EJDEROĞLU, TERÖRÜN SORUMLUSU AKP'DİR

Saadet Partisi (SP) İl Teşkilatı Şubat ayı çalışmalarının değerlendirmesini yaptığı mart ayı olağan il divan toplantısı Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengül, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed İkbal Yıldırım, ilçe başkanları ve parti teşkilatı katılım gösterdi. Toplantıda Divan Başkanlığı’nı İl Başkanı Sinan Ejderoğlu gerçekleştirirken, yardımcılıklarını Zafer Mutlu, Recep Sarıdoğan, Mehmet Tatlı, Ahmet Özen, Cemal Erdoğan ve Nurettin Çelik yaptı.


ÇALIŞMAYA DEVAM
Toplantıda konuşan İl Başkanı Sinan Ejderoğlu şunları söyledi: “Bizler insanlığın barış içinde yaşadığı ve savaş, zulüm sonucu insanların ölmediği bir dünya için mücadele veriyoruz. Biz niye çalışmamız ve nasıl çalışmamız gerektiğini çok iyi  biliyoruz. Bugün de burada olan arkadaşlarımızla birlikte hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.


SORUMLUSU İKTİDAR
Ülke olarak parlak bir zamandan geçmediğimizi söyleyebiliriz. Eğer aklımızı başımıza toplamazsak hem ülke olarak hem de İslam dünyası olarak çok kötü durumlara geleceğimiz aşikardır. Bugün terörün bu dereceye yükselmesinde en büyük sorumlu 15 yıldır uyguladığı politikalarla ülkeyi bu duruma getiren Ak Parti iktidarıdır. Artık yeter. Biz her defasında haklı çıkmaktan bıktık, siz her defasında bu duruma düşmekten bıkmadınız.


NASIL BİR AKIL
Biz size tarihi olayları bilmeden ve sonuçlarını okuyamadan, bastığınız zemini tanımadan bu coğrafyada değil rol model olmayı foto model bile olamayacağınızı söylemedik mi? Biz size Irak’ta ABD ile işbirliği yapmayın, orada ölen insanların vebalini hiçbir zaman taşıyamazsınız demedik mi? Ortadoğu’da bugün oluşan kaos ortamına ön ayak siz oldunuz. Bu sonuçların oluşmasına ortak oldunuz. Ey Ak Parti yöneticileri sizde nasıl bir akıl varda hala konuşuyorsunuz?


SONUÇLARI SİZİN
Aynı şekilde Suriye’de süren savaşa katılmayın demedik mi? Orada sadece Suriye’de ki gruplar yok. Orada ABD, Rusya, Çin hepsi birlikte top koşturuyor. Peki siz bunların ekmeğine yağ sürdünüz de ne oldu. 500 bin insan öldü. Sizde nasıl bir vicdan varda hala konuşuyorsunuz. Biz size yanlış yaptığınızı her daim söyledik ama siz dinlemediniz. Gelecekte oluşacak sonuçlarını da siz çekeceksiniz.


OY AVCILIĞI
Biz size PKK, İmralı, PYD ile görüştüğünüzde, bütünüyle yanlış olduğunu, bunun sonucunda ya bölünme gerçekleşir ya da savaş iyice derinleşir dedik. Siz ne yaptınız? PKK kendini yenilerken sizde akil adamlar dediğiniz gruplarla oy avcılığı yaptınız. Sonucunda ne oldu? 500 insanımız yaşamını yitirdi. Asker, polis, devlet görevlilerimiz hala şehit olmaya devam ediyor. Siz ne yapmak istiyorsunuz? Hala böyle oylarınızı yükselterek devam ediyorsanız bu sizin iyi bir hokkabaz olduğunuzu gösteriyor.”

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑