whatsapp

Güncel

EMLAKÇILARDA BAŞKAN PEKİN OLDU

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 1’inci Olağan Kongresi'nde Ahmet Pekin 349 oyla başkan seçildi. Hacıoğlu ise 335 oyda kaldı.

6 Eylül 2016 Saat: 09:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.335 kez okunmuştur

EMLAKÇILARDA BAŞKAN PEKİN OLDU
EMLAKÇILARDA BAŞKAN PEKİN OLDU

Kocaeli Emlakçılar Odası 1’inci Olağan Kongresi önceki gün gerçekleşti. Odayı kuran ve kurucu başkan olarak 2 aydır görevine devam eden Ahmet Pekin, yasa gereği odanın 3 ay içerisinde olağanüstü kongreye gitmesi sebebiyle ilk kez seçime girdi.

Pekin’in karşısına rakip olarak ise Kocaeli Emlakçılar Dernek (KEM-DER) Başkanı Alpay Hacıoğlu yer aldı. Çift listeli kongre Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın Alikahya’da bulunan binasında yapıldı. Kongrede 784 oda üyesinin oy kullanma hakkı bulunurken kongre sonucunda ise 7 yönetim kurulu üyesi ve 3 denetim kurulu üyesi seçildi.

PEKİN'İN YÖNETİMİ
Ahmet Pekin Yönetimi: Ahmet Pekin, Abdurrahman Yazıcı, Fuat Özdağ, Mesut Daş, Osman Özcan, Mustafa Uyar, Sercan Topçu. Denetim Kurulu: Mahir Akyürek, Ufuk Turan, Haluk Tamyüksel

PEKİN'İN KONUŞMASI
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı seçilen Ahmet Pekin kongre sonrası açıklamalada bulundu. Pekin'in yaptığı açıklamada, "Oy kullanmak için gelen bütün üyelere teşekkür ediyorum. Kocaeli içindeki bizi bugün onurlandıran esnaf oda başkanlarına, Türkiye'nin bütün illerinden gelen oda başkanları ve emlakçılar dernek başkanlarına teşekkür ediyoruz. Kocaeli kazanmıştır. Bizim yükümüz daha zor bundan sonra daha dikkatli daha düzgün olmalıyız. Arkadaşlarımızın desteği ile Kocaeli'yi çok daha iyi yerlere getiricez herkese teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑