whatsapp

Siyaset

"EN BÜYÜK PROJEMİZ ŞEFFAF BİR YÖNETİM"

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu bölge basını ile bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi. Aksu, "En büyük projemiz, Şeffaf bir yönetim". dedi

9 Şubat 2019 Saat: 17:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.807 kez okunmuştur

EN BÜYÜK PROJEMİZ ŞEFFAF BİR YÖNETİM
"EN BÜYÜK PROJEMİZ ŞEFFAF BİR YÖNETİM"

Saadet Partisi Çayırova İlçe başkanlığı düzenlenen toplantıda Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu'ya Belediye Meclis Üyeleri Zeki Özçelik, Ali Uçar Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Kılıç, Seçim Karargah Başkanı Murat Demiral ve partili arkadaşları eşlik etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Meclis Üyesi Zeki Özçelik, belediye başkan adayı, karargah başkanı, gençlik kolları başkanını basına tanıştırarak seçim boyunca uyumlu bir çalışma ortamı içinde olmak istediklerini ifade etti. Seçim sürecinin ilk basın toplantısını yaptıklarını ifade eden Özçelik sözü karargah başkanı Murat Demiral'a verdi. Demiral konuşmasında, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Sahada çalışıyoruz. Adayımız inşallah başkanımız olacak. Kazanacağız." dedi. 

ADAY TANITIM PROFRAMI 24 ŞUBATTA

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu konuşmasında, "31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Tüm siyasi partilere ve adaylara da başarılar diliyorum. Düşman değil rakip olduğumuzun altını çizerim. 24 Şubat tarihinde de aday tanıtım programımızı yapacağız. Bu programda meclis üyelerimizi de kamuoyu ile tanıştıracağız. Kazanmak ile ilgili bir şüphemiz yok.  Bürokratı iyi bilirim ama bürokrasiyi Çayırova halkına göre kullanamadan ağabey kardeş ilişkisi içinde Çayırova'yı yöneteceğiz." dedi. 24 Şubat'ta düzenlenecek olan aday tanıtım programında en büyük proje olarak, "Şeffaf Belediyecilik" anlayışını kamuoyu ile paylaşacağını belirten Aksu, "Bunun ne demek olduğunu o tarihte açıklayacağım." dedi. Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Belediye Başkan Adayı Aksu Çayırova Halkının yüzde yüzüne talip olduklarını belirtirken minimum yüzde 50 oy oranının hedefi olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑