whatsapp

Yaşam

“Engelli Engelsiz birlikte yaşıyoruz, Ön yargıları yıkıyoruz”

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Furkan Uğur Eşitti’den “Ön yargıları yıkıyoruz” semineri ile ilgili basına açıklamada bulundu.

22 Ekim 2022 Saat: 01:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 393 kez okunmuştur

“Engelli Engelsiz birlikte yaşıyoruz, Ön yargıları yıkıyoruz”
“Engelli Engelsiz birlikte yaşıyoruz, Ön yargıları yıkıyoruz”

ENGELSİZ ÖĞRENCİLER ANKET YAPTI

Lansman törenini Gebze’de yaptığımız  “Engelli Engelsiz  Birlikte Yaşıyoruz Projesi” Planlandığı gibi belirlenen pilot yerlerde uygulanmaya devam ediyor.

Beyazay Kocaeli Projeler birimi yine ufuk açıcı projeler ile engelliler alanında yenilikçi bakış açısı ile çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında planlanan 750 engelsiz öğrenci’ye anket yapıldı. Engelliler ile ilgili durum tesbiti yapmak için hazırlanan anket soruları ortaokul öğrencilerine uygulandı.

ÇIKAN SONUÇLAR 25 EKİM SALI GÜNÜ PAYLAŞILACAK.

Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti , 25 Ekim  2022 Salı günü saat 19:30’da Çayırova Belediyesi kültür salonunda kamuoyu ile paylaşılacak anket sonuçlarını tüm şeffaflığı ile gözler önüne sereceği bekleniyor dedi.

ÖNCELİKLİ AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI BİLİNÇLENDİRMEKTİR

Başkan Eşitti “ Toplum engelliler hakkında yeterli bilgiye maalesef sahip değil, bizim öncelikli amacımız çocuklarımızı bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmaktır” dedi. Eşitti bu günün çocukları yarının anne, babası, yöneticisi olacak. Bu çocukların bilinçlenmesi demek engelli vatandaşların gelecekte yaşayacağı sorunları ortadan kaldırmaktır yönetim kurulundaki arkadaşlarıma özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” dedi

BİZE DEĞER VERİN ENGELLİ GÖRMEYİN

Başkan Eşitti, Vatandaşlara Beyazay’a destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

“Beyazay 30 yıllık birikimi ile sorunları ortadan kaldırmak istiyor, engellilerde engelsizler gibi mezun oldukları okulların hakkını vermek istiyor, avukat olan birisi devlette santral memuru olarak çalışmasın , devletine milletine katma değer üretsin. Beyazay hem kamu, hemde özel sektör ile her türlü iş birliğine hazır” dedi.

“25 EKİM SALI GÜNÜ AKŞAM DAVETLİSİNİZ”

Duyarlıyım, bende engelliler ile ilgili çalışmalara katkı sunmak istiyorum, diyen herkesi Salı günü akşam ön yargıları yıkıyoruz seminerine davet ediyorum. 25 Ekim Salı günü akşamı davetlimizsiniz dedi.

BİLAL GÖREGEN KONSER VERECEK

Bilal Göregenin konseri ile renklenecek programda bölgemizin sevilen ismi, tüm önyargıları yıkmış engeline rağmen bölgesine ve milletine katma değer üreten değerli Yönetim kurulu üyemiz Hakan Höbek, Türkiye sakatlar konfederasyonu genel sekreteri  Ayhan Metin, Beyazay Genel başkanı Lokman Ayva, ve sürpriz isimler katılacak. Kimselere söz vermeyin, 25 Ekim Salı akşamı davetlimizsiniz dedi.

Bilal Göregen konseri Programa renk katacak diyen Eşitti sözlerini “imkan verin imkansızı” isteyin diyerek noktaladı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑