whatsapp

Spor

ERAY HIRVATİSTAN’DA SHOW YAPTI

Hırvatistan'ın ev sahipliği yaptığı 16. Hırvatistan Open Karate Turnuvası'nda Eray şamdan rüzgarı esti. Son Dünya şampiyonu ve son 4 yılın Avrupa Şampiyonu Gebzeli Milli Sporcumuz, mücadele ettiği 2 kategoride de Ülkemize 2 Al

11 Ekim 2016 Saat: 09:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.657 kez okunmuştur

ERAY HIRVATİSTAN’DA SHOW YAPTI
ERAY HIRVATİSTAN’DA SHOW YAPTI

Hırvatistan'ın ev sahipliği yaptığı 16. Hırvatistan Open Karate Turnuvası'nda Eray şamdan rüzgarı esti. Son Dünya şampiyonu ve son 4 yılın Avrupa Şampiyonu Gebzeli Milli Sporcumuz, mücadele ettiği 2 kategoride de Ülkemize 2 Altın madalya kazandırdı. Zamet Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda 19 ülkeden 1610 sporcu tatamiye çıktı. Ümit, genç, 21 yaş altı ve büyükler kategorilerinde düzenlenen turnuvaya Kocaeli Büyükşehirli Sporcusu Eray şamdan, Hem 21 Yaşaltı hem de Büyükler kategorisinde Altın madalya kazanarak damga vurdu.

ERAY SHOW YAPTI

5.Avrupa şampiyonluğu için sıkı bir çalışma içerisine giren Gebzeli Milli Karateci Eray Şamdan, Hırvatistan’da adeta Show yaparak moral kazandı. 21 yaş altı ve büyükler 60 kiloda altın madalya kazanan Eray Şamdan turnuvanın en dikkat çeken ismi oldu. İki kategoride de tatamiye çıkan Şamdan, turnuvadaki ilk altın madalyasını büyüklerde kazandı. Finalde son Avrupa üçüncüsü Sırp Marco Antic'i mağlup eden genç sporcu bu kategoride zirveye çıkmayı başardı. Organizasyonun akşam seansında 21 yaş altı kategorisi için tekrar tatamiye inen başarılı isim, Macar Kronstein Balint ile karşılaştığı final mücadelesini de kazanarak ikinci şampiyonluk sevincini yaşadı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑