Spor

Eray Şamdan Avrupa şampiyonu oldu

Avrupa Karate Şampiyonası’nda erkekler kumite 60 kilo finalinde milli sporcumuz Gebze'li Eray Şamdan Letonyalı rakibi Kalvis Kalnins’i mağlup ederek altın madalya kazandı

23 Mayıs 2021 Saat: 11:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.162 kez okunmuştur

Eray Şamdan Avrupa şampiyonu oldu
Eray Şamdan Avrupa şampiyonu oldu

İlimizin yetiştirdiği genç karatecilerden Gebze'li Eray Şamdan, Hırvatistan’da düzenlenen Avrupa Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

BÜYÜKLERDE İLK AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Karate branşında ilimizin son yıllarda yetiştirdiği en önemli sporculardan olan Eray Şamdan, daha önce gençler ve ümitler kategorisinde 5 kez Avrupa Şampiyonluğu yaşamıştı. Büyükler kategorisinde ilk kez mücadele eden Eray Şamdan, Milli Takım formasıyla çıktığı yarışmada 60 kg’da birincilik kürsüsünde yer aldı.

LETONYALI RAKİBİNİ YENDİ

Karate sporu dendiğinde ilimizin en önemli antrenörlerinden biri olan Adnan Şamdan’ın oğlu olan Eray Şamdan, bu spor aileden geliyor. İlk antrenörü de babası Adnan Şamdan olan Eray, Avrupa Karate Şampiyonası’nda kumite dalında 60 kg’da tatamiye çıktı. Finale kadar yenilmeden gelen Eray Şamdan, finalde Letonyalı Kalvis Kalnins’i 6-0 yenerek altın madalya kazandı, istiklal marşımızı söyletti.

Erkekler kumite 60 kilo finalinde milli sporcu Eray Şamdan, Kalvis Kalnins'i mağlup etti ve Avrupa şampiyonu oldu.

Milli Antrenör Adnan Şamdan'ın oğlu Avrupa Şampiyonu Eray Şamdan'ın başarısı tüm ulusu sevince boğdu, Baba Adnan Şamdanı ve oğlu Eray'ı 7.GÜN HABER yayın kurulu olarak tebrik ediyoruz.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑