whatsapp

Yaşam

ERÇED Erikli Sahili'ni temizledi -

Erikli Çevre ve Güç Birliği Derneği (ERÇED) üyeleri Erikli Sahili’nde bir sahil temizliği gerçekleştirerek, çevreye mesaj verdi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Basın açıklamasında konuşan ERÇED Başkan Yardımcısı Seher Kurçeren,...

1 Ağustos 2023 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 87 kez okunmuştur

ERÇED Erikli Sahili'ni temizledi -
ERÇED Erikli Sahili'ni temizledi -

Erikli Çevre ve Güç Birliği Derneği (ERÇED) üyeleri Erikli Sahili’nde bir sahil temizliği gerçekleştirerek, çevreye mesaj verdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Basın açıklamasında konuşan ERÇED Başkan Yardımcısı Seher Kurçeren, bir kişiye bile çevrenin ve temizliğin önlemini anlatabilmelerinin kendileri için başarı olduğunu ifade etti.

Sahilde tatillerini yapanlardan sahilden kalkarken çöplerini poşede koyarak almalarını isteyen Kurçeren, "Sahilimizin tertemiz kalması için lütfen bunu yapalım. Bugün üyelerimizle sahil temizliği gerçekleştireceğiz. Kumda sadece ayak izimiz kalsın diyoruz" dedi.

ERÇED üyeleri daha sonra dernek logolu yelekleri ile Erikli Sahili’ne giderek, sahilde temizlik çalışması yapmanın yanı sıra sahildeki tatilcileri de etkinliğe katılmaya ve sahilden kalkarken çöplerini poşede koyarak almalarını istedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑