whatsapp

Asayiş

Eş zamanlı operasyonda 13 terörist yakalandı!

Suriye'nin El Bab, Cerablus ve Azez kentlerinde DEAŞ terör örgütü adına faaliyet yürüten ve örgüte maddi destek sağlayan 13 örgüt mensubu gözaltına alındı. ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nca, Suriye'nin El Bab, Cerablus ve Azez...

15 Haziran 2021 Saat: 09:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.525 kez okunmuştur

Eş zamanlı operasyonda 13 terörist yakalandı!
Eş zamanlı operasyonda 13 terörist yakalandı!

Suriye'nin El Bab, Cerablus ve Azez kentlerinde DEAŞ terör örgütü adına faaliyet yürüten ve örgüte maddi destek sağlayan 13 örgüt mensubu gözaltına alındı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nca, Suriye'nin El Bab, Cerablus ve Azez bölgesinde terör örgütü DEAŞ adına faaliyet yürüten ve örgüte maddi destek sağlayan 13 örgüt mensubunun gözaltına alındığı açıklandı. Bakanlık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, "Jandarma Danışman Tim Komutanlığı ve Polis Görev Gücü koordinasyonunda, yerel kolluk birimlerince El Bab, Cerablus ve Azez’de çeşitli adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 13 DEAŞ terör örgütü mensubu yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan örgüt mensuplarının DEAŞ terör örgütü adına faaliyet yürüttüğü, örgüte maddi destek sağladığı, örgütün para dağıtımından sorumlu olduğu belirlendi" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1404395547025358859

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑